Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 37
- Viestit: 1621
- Lauteille: Heinäkuu 2009
- Paikkakunta: Klaukkala.
Kokkaaminen
Itse olen siirtänyt mielenkiintoani enemmän klassisen ranskalaisen keittiön puolelle, ns alkuperäiseen keittiöön
Toki jossain vaiheessa varmaan tulee sirkulaattori hankittua.
Tokihan sillä voi tehdä kaiken ruoan , jäätelömassasta,kasvisten kypsyttämiseen jne.
Toki jossain vaiheessa varmaan tulee sirkulaattori hankittua.
Tokihan sillä voi tehdä kaiken ruoan , jäätelömassasta,kasvisten kypsyttämiseen jne.
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 61
- Viestit: 93921
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Eilen toimin lähinnä apurina, mutta melko vähällä vaivalla ja suhteellisen nopeasti syntyi maittava ateria. Pääruokana tuossa oli Quorn-fileet. Sen kyljessä oli sitten sienikastike, lohkoperunoita ja salaatti (lehtisalaattia, kurkkua, paprikaa, viinirypäleitä, cashew-pähkinöitä, fetajuustoa ja balsamicoa). Maistui!
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja. Ole hyvä ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään.
- Vanhakankea
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 3401
- Lauteille: Helmikuu 2010
Re: Kokkaaminen
Munavoin tekeminen margariiniin. Voi prkl, pitäisi sukuelimistä hirttää moisen pyhänhäväistyksen tekijät. Siinä nimessä on ne perusaineet, mausta sitten maun mukaan, mutta ei voita voi margariiniin vaihtaa.
* Entinen idealisti - nykyinen nihilisti
** Suoraan huipulle pääsee vain oikotietä
** Suoraan huipulle pääsee vain oikotietä
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 57
- Viestit: 6437
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Kokkaaminen
Pikaruoka-ketjun innoittamana päätin postata.
Pirkka tuoreet 100% hampurilaispihvit (olivat hyviä ja mehukkaita). Sämpylät ok, mutta olisin halunnut Brioche tyyppisiä, mutta ei ollut hyllyssä (mm Pågens valmistaa ja niitä pitää testata).
Ainekset, itse tehty paprika/chili majoneesi, herkkukurkkua, tomaattia, laadukasta Cheddar juustoa, sipulia, salaattia, keltaista ja punaista. paprikaa. (Kasattu, sämpulä, salaatti, majoneesi, tomaatti, pihvi, sipuri, Cheddar, (Heinz sinappi) ja herkkukurkku, paprika, sämpylä)
Hiiligrillissä pihvit 2,5min yksi puoli 250 asteessa, kääntö, sitten pihvin päälle sipulit ja Cheddar katoksi. Grillin kansi kiinni ja 2,5 min. Sitten pihvi sivuun vetäytymään noin pariksi minuutiksi samalla kun nopeasti otetaan sämpylään pinta grillissä sitten kootaan alaosa. Pihvit päälle ja loput täyttet ja sämpylä. Syödään käsin. Pihvit sopivasti medium + ja mehut hyvin sisällä.
Pirkka tuoreet 100% hampurilaispihvit (olivat hyviä ja mehukkaita). Sämpylät ok, mutta olisin halunnut Brioche tyyppisiä, mutta ei ollut hyllyssä (mm Pågens valmistaa ja niitä pitää testata).
Ainekset, itse tehty paprika/chili majoneesi, herkkukurkkua, tomaattia, laadukasta Cheddar juustoa, sipulia, salaattia, keltaista ja punaista. paprikaa. (Kasattu, sämpulä, salaatti, majoneesi, tomaatti, pihvi, sipuri, Cheddar, (Heinz sinappi) ja herkkukurkku, paprika, sämpylä)
Hiiligrillissä pihvit 2,5min yksi puoli 250 asteessa, kääntö, sitten pihvin päälle sipulit ja Cheddar katoksi. Grillin kansi kiinni ja 2,5 min. Sitten pihvi sivuun vetäytymään noin pariksi minuutiksi samalla kun nopeasti otetaan sämpylään pinta grillissä sitten kootaan alaosa. Pihvit päälle ja loput täyttet ja sämpylä. Syödään käsin. Pihvit sopivasti medium + ja mehut hyvin sisällä.
The beatings will continue until morale improves.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24816
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Tänään kokeilen ensimmäistä kertaa valmistaa makkaraa. Peuran niskaa ja kylkeä jauhettuna, possun lapaa ja ihraa sekä poppamiehen mausteseosta ja suolaa.
Katsotaan, mitä tästä tulee.
Katsotaan, mitä tästä tulee.
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja. Ole hyvä ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24816
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
MikkeM kirjoitti:Itse olen siirtänyt mielenkiintoani enemmän klassisen ranskalaisen keittiön puolelle, ns alkuperäiseen keittiöön
Toki jossain vaiheessa varmaan tulee sirkulaattori hankittua.
Tokihan sillä voi tehdä kaiken ruoan , jäätelömassasta,kasvisten kypsyttämiseen jne.
Olen muutaman vuoden käyttänyt Anova Culinaryn sirkulaattoria, ja paluuta entiseen ei enää ole
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- MikaM
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 23
- Viestit: 5297
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Naantali
- Etulaji: Jumppa
Jousiammunta/jousimetsästys
Ei vaan tuu sormen kokosista fileistä paljoa tartaria. Pannulle voin ja pippurin kera ja syö samalla ku kattelee, mitä tekis sitte oikeen aterialle... Kallialan ja Kuosmasen ruoantekoruokaa.....
Osuma on kiva kyllä.
Osuma on kiva kyllä.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
RadioRock
-
- Viestit tässä aiheessa: 19
Jousiammunta/jousimetsästys
Kyllä siitä tulee ihan riittävästi itselle kun pilkkoo kaikki neljä. Jotenkin tästä tulee mieleen se kohtaus kun Aladobix, Asterix ja Obelix väittelee siitä mitä Senilixin pitää tehdä sienillään.
Miettinyt pitäisikö alkaa hifistelemään ihan tosissaan ja hankkia keittiörempan yhteydessä kunnon raakakypsennyskaapin. Vois käyttää muuhunkin kuin riistaan kunhan vaan tilaisi tuoretta lihaa.
https://www.dry-ager.fi/?gclid=EAIaIQob ... gLW9_D_BwE
Miettinyt pitäisikö alkaa hifistelemään ihan tosissaan ja hankkia keittiörempan yhteydessä kunnon raakakypsennyskaapin. Vois käyttää muuhunkin kuin riistaan kunhan vaan tilaisi tuoretta lihaa.
https://www.dry-ager.fi/?gclid=EAIaIQob ... gLW9_D_BwE
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24816
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Jousiammunta/jousimetsästys
Kyllä ulkofileestä ihan pihvin jo saa
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Jousiammunta/jousimetsästys
Tossa vieressä kauppahallissa vähän aikaa sitten aloittanut Three Butchers (joku vanhan Roslundin heebo ja E. Erikssonin kalakaupan yrittäjä taustalla/hommissa) tarjoaa tota palveluna. Niillä on siinä sellainen kaappi ja käsitin, että ne on jengin tilaamia ja korvamerkittyjä kimpaleita.
https://fi-fi.facebook.com/thethreebutchers/
Sori ootee.
- MikaM
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 23
- Viestit: 5297
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Naantali
- Etulaji: Jumppa
Jousiammunta/jousimetsästys
Mikäs sen hauskempaa, kun keskustella toisten tekemisistä ? Ja mä puhuin sormenkokosista fileistä, niin saa olla melko nakit, jotta ulkofile on semmonen..... Nuo isommat meni paistamisen jälkeen savustimeen, vaan en mä sitä vielä oikeen osaa.luupää kirjoitti: ↑marras 15, 2018, 13.25 Kyllä siitä tulee ihan riittävästi itselle kun pilkkoo kaikki neljä. Jotenkin tästä tulee mieleen se kohtaus kun Aladobix, Asterix ja Obelix väittelee siitä mitä Senilixin pitää tehdä sienillään.
Miettinyt pitäisikö alkaa hifistelemään ihan tosissaan ja hankkia keittiörempan yhteydessä kunnon raakakypsennyskaapin. Vois käyttää muuhunkin kuin riistaan kunhan vaan tilaisi tuoretta lihaa.
https://www.dry-ager.fi/?gclid=EAIaIQob ... gLW9_D_BwE
Ehkäpä metsästäjä itse kertoo sitten, mitä teki omillaan?
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja. Ole hyvä ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
RadioRock
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 98 kurkkijaa