Venäjänmaa

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta.

Ylipotkijat: Totte, JanneM, Point, Tyttö

Kuvake
Mjölnir
ylipotkija
Viestit ketjussa: 243
Viestit: 22050
Lauteille: joulu 22, 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Scandinavian Defendo
Sivulajit: Krav Maga, Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Viesti:

Venäjänmaa

#3061

Viesti Mjölnir » elo 13, 2017, 15.11

Venäjän tiedustelupalvelu vaatii venäläisiltä somen käyttäjiltä tietoja


Kuva
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit ketjussa: 451
Viestit: 86946
Lauteille: joulu 24, 2004
Paikkakunta: Tampere
Takalajit: Tanglang
Viesti:

Venäjänmaa

#3062

Viesti Mika » elo 30, 2017, 16.03

Varsinainen uutinen tässä on se, että Suomi on kutsuttu vierailulle - ei kuitenkaan tarkkailemaan - Zapadiin. Tälle kohdalle kuitenkin repesin. :D

Zapad (Länsi) -harjoitus huipentuu 14.–20 syyskuuta. Nato on arvostellut Venäjää avoimuuden puutteesta ja siitä, ettei se ole kutsunut kunnon tarkkailumissiota harjoitukseen.

Etyjin Wienin asiakirjan mukaan harjoitukseen on kutsuttava tarkkailijoita muista jäsenmaista, jos osallistuvien joukkojen määrä ylittää 13 000 sotilasta. Venäjä on ilmoittanut Zapadin koon jäävän 12 700:aan.

Länsimaisten arvioiden mukaan Zapadin mittakaava on kuitenkin todellisuudessa moninkertainen, kun kaikki harjoituksen osat otetaan huomioon. Osallistuvien joukkojen määräksi on arvioitu jopa 100 000.

ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Jussi Huusko
kylkeenpotkija
Viestit ketjussa: 94
Viestit: 1843
Lauteille: joulu 8, 2008

Venäjänmaa

#3063

Viesti Jussi Huusko » syys 24, 2017, 21.58

Jos sattuu olemaan joutoaikaa ja aihe kiinnostaa, niin näistä Putinin haastatteluista on luettavissa todella paljon rivien välistä, jos on muuten kärryillä asioiden taustoista jo valmiiksi. Ja vaikkei olisikaan kovin perillä kaikesta, niin ihan mielenkiintoisia pätkiä.

22 vrk pystyy katsomaan ensimmäisenkin osan vielä ilmaiseksi Ruudusta.

The Putin Interviews - Kausi 1 - 1 - Osa 1

Kausi 1. Jakso 1. Osa 1. Elokuvaohjaaja Oliver Stone haastattelee presidentti Vladimir Putinia muun muassa tämän lapsuudesta, poliittisen uran alkuvaiheista sekä Venäjän suhteesta Yhdysvaltoihin. Putin kertoo myös mielipiteensä terrorismin noususta ja talouspolitiikasta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (55')

http://www.ruutu.fi/video/3030055

Kuvake
Jussi Huusko
kylkeenpotkija
Viestit ketjussa: 94
Viestit: 1843
Lauteille: joulu 8, 2008

Venäjänmaa

#3064

Viesti Jussi Huusko » syys 28, 2017, 06.58

Pahimmat homovainot ovat tällä hetkellä käynnissä Pohjois-Kaukasian alueella, mutta ongelma on todellinen koko Venäjällä.

SAMAAN aikaan toisaalla venäläiset Aleksandr, 19, ja Nikita, 22, ovat seuranneet ihmeissään tapauksen uutisointia. Suomen viranomaiset ovat tähän mennessä tiedottaneet vaitiolovelvollisuuteensa vedoten julkisuuteen lähinnä vain sen, että rikosta ei epäillä, sivulliset eivät olleet vaarassa ja tekijöiden motiivina oli halu ”kiinnittää huomiota turvapaikkaprosessiin”.

– Edes sitä ei ole kerrottu julkisuuteen, että me olemme homopari Venäjältä ja haemme turvapaikkaa sen vuoksi, että meitä vainotaan kotimaassamme seksuaalisuutemme vuoksi, Aleksandr ja Nikita ihmettelevät.

– Tuntuu kuin Suomessa vaiettaisiin tarkoituksella meidän ongelmistamme tai että teidän viranomaisenne eivät ymmärtäisi, että meillä LGBT-ihmisillä on Venäjällä todellinen hätä.

IS tapasi Aleksandrin ja Nikitan, jotka puukottivat itseään eduskuntatalon portailla: ”Kuolemme mieluummin Suomessa kuin Venäjällä” | is.fi
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005384413.html

Atticora
polveenpotkija
Viestit ketjussa: 3
Viestit: 235
Lauteille: heinä 4, 2013

Venäjänmaa

#3065

Viesti Atticora » syys 28, 2017, 08.37

Kuvittelisiin, että yksityisyydensuoja estää viranomaisia kertomasta julkisuuteen myös, että ovat homoja. Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Julkisuudessa ei myöskään ole tullut selväksi (ainakaan minulle), millä tavoin hakijat ovat todistelleet tulleensa vainotuksi - sehän on prosessissa tärkeä osa.

Silti, Venäjällä viranomaisten homoihin kohdistama vaino on todella raakalaismaista. Tämän julkisuuden perusteella on jännä seurata, vaietaanko aihe kuoliaaksi, koska Venäjä.. Turvapaikkastatus tällä perusteellä kuitenkin varmaan vaatisi sen, että Suomessa tunnustettaisiin virallisesti Venäjän vainoavan homoseksuaaleja. Aika epätodennäköistä.

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit ketjussa: 451
Viestit: 86946
Lauteille: joulu 24, 2004
Paikkakunta: Tampere
Takalajit: Tanglang
Viesti:

Venäjänmaa

#3066

Viesti Mika » syys 28, 2017, 22.48

Tuo Atticoran viestin viimeinen kappale onkin mielenkiintoinen kysymys, eli miten Suomi valtiona tuohon tilanteeseen reagoi. Seuraanpa tätä tilannetta ihan siksikin.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Jussi Huusko
kylkeenpotkija
Viestit ketjussa: 94
Viestit: 1843
Lauteille: joulu 8, 2008

Venäjänmaa

#3067

Viesti Jussi Huusko » loka 1, 2017, 22.02

Mika kirjoitti:Tuo Atticoran viestin viimeinen kappale onkin mielenkiintoinen kysymys, eli miten Suomi valtiona tuohon tilanteeseen reagoi. Seuraanpa tätä tilannetta ihan siksikin.

Kansanedustaja Silvia Modig teki kirjallisen kysymyksen sisäministeri Paula Risikolle seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien turvapaikanhakijoiden oikeusturvasta. Hän perää hallitukselta toimia sen varmistamiseksi, että LHBTIQ-turvapaikanhakijoiden haavoittuva asema huomioidaan ja identiteettiin liittyvä vaino kyetään tunnistamaan turvapaikkamenettelyssä.

Ketjun aiheeseen liittyvät osuudet poimittuna hänen nettisivultaan:

Viikko sitten Eduskuntatalon portailla itseään puukottaneet miehet ovat Ilta-Sanomien mukaan venäläinen pari, joka on hakenut Suomesta turvapaikkaa kotimaassaan kokemansa seksuaaliseen suuntautumiseensa perustuvan vainon perusteella. Kertomansa mukaan he olivat muun muassa joutuneet Venäjällä pahoinpidellyiksi hakkaajien ilmoitettua haluavansa ”kitkeä homotartunnan Venäjältä”. Miehet olivat saaneet hakemuksiinsa kielteiset päätökset nopeutetussa menettelyssä ja halusivat teollaan kiinnittää Suomen päättäjien huomiota Venäjän homoseksuaalien tilanteeseen.

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International on viime vuosina raportoinut runsaasti Venäjän ihmisoikeustilanteen dramaattisesta heikentymisestä. Kiihtyvän sanan-, kokoontumis- ja yhdistymisvapauden tukahduttamisen ohella seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia on murennettu Venäjällä ankarasti lähivuosina. Vuonna 2013 säädettiin maanlaajuisesti laki, joka kieltää seksuaalisuuden moninaisuutta koskevan tiedon jakamisen nuorille ”ei-traditionaalisten seksuaalisuhteiden propagointina” ja jonka nojalla lähes ketä tahansa voidaan syyttää ”homopropagandan” levittämisestä. Lain voimaantulon jälkeen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tilanne Venäjällä on järjestöjen mukaan muuttunut vaaralliseksi lain leimattua ihmisiä ja lietsottua viharikoksia. LHBTIQ-ihmiset kohtaavat maassa laajamittaista syrjintää, väkivaltaa ja turvattomuutta, ja esimerkiksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia puolustavat aktivistit joutuvat toimimaan äärimmäisen vihamielisessä ympäristössä.

Atticora
polveenpotkija
Viestit ketjussa: 3
Viestit: 235
Lauteille: heinä 4, 2013

Venäjänmaa

#3068

Viesti Atticora » tammi 2, 2018, 10.24

Tämä menikin sitten ihan hulabalooksi näiden kahden venäläisen osalta. Suomen viranomaiset saivat Venäjän viranomaisilta tietoa, jonka mukaan susipari onkin veljespari. Ehdollisen vankeuden jälkeen ilmeisesti palautus Venäjälle.

Minusta tässä kohtaa luotto Venäjän viranomaisiin on kova. Suomalaiset lehdet ovat selvitelleet asiaa, veljesten äidin mukaan nämä ovat olleet koko ajan Moskovassa ja kohta hänellä on sitten ilmeisesti neljä poikaa venäjällä. Homoparin kavereita on haastateltu Pietarissa. En tiedä, miksi mikään osapuoli ei ole teettänyt dna-testejä, vai onko.

lähtökohtaisesti on voitava luottaa siihen, että Venäjän viranomaiset ovat tehneet oikean arvion passien oikeellisuudesta

on hyvin epäuskottavaa, että internetin kautta olisi tilattavissa niin hyviä väärennöksiä virallisista henkilöasiakirjoista, että (venäläinen passeja myöntävä) asiantuntija voisi erehtyä niiden aitouskysymyksessä

Yhtä lailla tai vielä enemmän epäuskottavaa on se, että jokin viranomaistaho myisi aidolla tavalla valmistettuja passeja väärillä henkilötiedoilla

tällainen toiminta (väärän lausuman antaminen) viranomaistaholta olisi niin räikeää virkavallan väärinkäyttöä, että sellaisen pitäminen edes varteenottavana mahdollisuutena


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005450298.html

Näin kävi näille kaveruksille/veljeksille, veikkaan ettei näistä palautuksen jälkeen paljoa enää kuulla.

Virallinen Suomi on kuitenkin antanut vastauksen Modigin kysymykseen, kaikki on hyvin. Tässä olennainen Risikon vastauksessa:

Kaikkeen edellä mainittuun viitaten voin todeta, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin
kuuluvien turvapaikanhakijoiden erityisasema otetaan huomioon kaikessa Maahanmuuttoviraston
asiakastyössä, jossa pyrkimyksenä on aina luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin luominen.
Erilaisten koulutusten avulla varmistetaan myös se, että turvapaikkapäätökset ovat oikeita
ja lakiin perustuvia ja että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien turvapaikanhakijoiden
oikeusturva voidaan taata.


https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kasit ... +2017.aspx

Kuvake
TimoS
ylipotkija
Viestit ketjussa: 154
Viestit: 21885
Lauteille: tammi 8, 2005
Paikkakunta: Hesa
Etulaji: Shorin ryu Seibukan karate
Sivulajit: Matayoshi kobudo
Takalajit: Matsuoi-ha Shorinji ryu Renshinkan karate
Viesti:

Venäjänmaa

#3069

Viesti TimoS » tammi 11, 2018, 17.40

Ei liity suoraan Venäjään, mutta en nyt parempaakaan ketjua keksi.Ruotsalaiskaksikko pystytti homobaarin Putinin Suomen-tontille – DN: Venäjä haastoi oikeuteen laihoin tuloksinSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Timo Saksholm

Karate wa kunshi no bugeiPalaa sivulle Kahvila

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Eelo, Ile ja 5 kurkkijaa