Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Prostituutio

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa

Mikä olisi paras ratkaisu prostituution suhteen Suomessa?

Nainen; laitonta
7
3%
Nainen; laillista
27
13%
Nainen; jotakin muuta (mitä?)
2
1%
Mies; laitonta
10
5%
Mies; laillista
157
75%
Mies; jotakin muuta (mitä)?
5
2%
 
Ääniä yhteensä: 208

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 89
Viestit: 89787
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 67 kertaa
Tykätty: 24 kertaa
Viesti:

Prostituutio

#1

Viesti Mika »

Lähtökohta on nykyinen lainsäädäntö, eli vaihtoehto "laillista" tarkoittaa tätä. Lakihan sanoo, että prostituutio on sallittua paitsi ihmiskaupan tai parituksen yhteydessä. Alaikäisiltä ei saa ostaa seksipalveluja, eikä prostituutio ole sallittua julkisilla paikoilla. Vaihtoehto "laitonta" tarkoittaisi prostituution kieltämistä tyystin. Vaihtoehto "jotakin muuta" on sitten jotakin näiden väliltä tai jotakin muuta, mitä keksitte. Olkaa hyvä ja perustelkaa tämä mielipide.

Sukupuoli äänestyksessä tarkoittaa omaa sukupuoltanne.


Iltalehden Taloustutkimuksella teettämän tutkimuksen mukaan kansa ei kannata seksin ostamisen täyskriminalisointia.

Tutkimuksen mukaan kielteisemmin seksin ostoon suhtautuvat naiset. Heistä lähes puolet kannattaa prostituution täyskieltoa. Miehistä yli 70 prosenttia ei halua tehdä prostituutiosta kokonaan laitonta.
>>>

Mitä mieltä itse olette?
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
nassesetä
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 36
Viestit: 4597
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#2

Viesti nassesetä »

Nykyinen tilanne hyvä. Kukin harjoittakoon sellaista yritystoimintaa kuin haluaa, kunhan ei vahingoita muita. Harkinnan arvoista voisi tosin olla jonkinlaisen puolipakollisen prostituutiorekisterin perustaminen.

Täyskiellossa ei ole mitään järkeä. Poliisin resurssit on keskitettävä oikean rikollisuuden (johon parituskin kuuluu) torjuntaan.

kkkk
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 948
Lauteille: Toukokuu 2006
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#3

Viesti kkkk »

nassesetä kirjoitti: Nykyinen tilanne hyvä.
Minusta nykyinen tilanne ei ole laisinkaan hyvä. Nykyäänhän meillä on olemassa laillinen harmaan talouden "ammatti", prostituutio. Prostituoidun on siis laillista tehdä businesta(myydä itseään) ilman että maksaisi siitä veroja, maksaisi eläkemaksuja jne. Voisi sanoa että tämä on oikea unelma kaikenlaiselle hämärälle toiminnalle, kuten paritukselle. Maksimivoitot minimiriskillä. Sutenööri voi kerätä huimat voitot "laillisesti" niin kauan kuin ilolintu vaan on tälle lojaali. Poliisi ei voi mitään koska itse prostituutio on laillista. Verottaja ei saa mitään, eläkekassaa ei kerry jne. Yhteiskunnan ulkopuolella on ammatti jota ei koske mitkään säännöt.

Joko prostituutiosta pitää tehdä laillinen ammatti(voit kirjoittaa veroilmoitukseen ammattiksesi ilolintu) tai sitten se pitää kieltää. Kokonaan. Kaikilta. Tällainen välimallin kompromissi missä saa tehdä businesta ohi kaikkien säädösten ja välttää vielä verotkin on huonoin mahdollinen.

Oma mielipiteeni: prostituutio lailliseksi ammattiksi, työehtosopimusten, verotuksen ja valvonnan piiriin. Se on mielestäni ainoa oikea ratkaisu.

Kuvake
nassesetä
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 36
Viestit: 4597
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#4

Viesti nassesetä »

kkkk, hyviä pointteja. En ajatellut asiaa riittävän pitkälle.

edit. Ja koska käytäntö on osoittanut ettei prostituutiota laittomaksi julistamalla kitketä, olisi kaikkien kannalta parasta, että sen sallittaisiin tulla osaksi yhteiskuntaa oikeuksineen ja velvollisuuksineen.

jussip
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 13
Viestit: 2447
Lauteille: Syyskuu 2006
Paikkakunta: Suomi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#5

Viesti jussip »

kkkk kirjoitti: Prostituoidun on siis laillista tehdä businesta(myydä itseään) ilman että maksaisi siitä veroja, maksaisi eläkemaksuja jne.
Ei pidä paikkaansa. Prostituoitujen tulee maksaa verot ja hoitaa muutkin velvoitteet yhteiskuntaa kohtaan samoin kuin muidenkin yrittäjien/palkkatyöläisten.
kkkk kirjoitti: Joko prostituutiosta pitää tehdä laillinen ammatti(voit kirjoittaa veroilmoitukseen ammattiksesi ilolintu) tai sitten se pitää kieltää.
Kyseessä on laillinen ammatti ja kyllä, voit kirjoittaa veroilmoitukseen ammatiksesi prostituoitu, seksityöläinen tms.

Kuten jo jossain aikaisemmassa keskustelussa mainitsin, niin Suomesta kyllä löytyy paljon prostituoituja joilla on rekisteröity toiminimi/yritys, he hoitavat velvollisuutensa yhteiskuntaa verottajaa kohtaan niin kuin pitääkin, ja pelaavat kaikinpuolin avoimin kortein ja puhtain paperein.
kkkk kirjoitti: Oma mielipiteeni: prostituutio lailliseksi ammattiksi, työehtosopimusten, verotuksen ja valvonnan piiriin. Se on mielestäni ainoa oikea ratkaisu.
Niin, prostituutiohan tosiaan on laillinen ammatti, ja se on verotuksen piirissä, samoin kuin alalle on yritetty saada aikaiseksi työehtosopimuksia jne (mm. Seksialan liitto, Salli pyrkii viemään näitä asioita eteenpäin).

Samaa mieltä olen kuitenkin siinä, että tällä hetkellä verotus, valvonta ja työehtosopimukset eivät toteudu alalla läheskään siinä määrin kuin niiden pitäisi. Tässä on mielestäni se suurin kehittämisen tarve. Meillä siis on periaatteessa lainopillinen ja teoreettinen tausta kunnossa, mutta käytännön toteutus on vielä ihan lapsenkengissään. Rikolliset lieveilmiöt ja alan huono maine pitäisi saada kitkettyä pois.

Kuvake
normaalilapsi
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 492
Lauteille: Toukokuu 2008
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#6

Viesti normaalilapsi »

Mitä ihm... kaikki miehet on sitä mieltä että on laillista :lol:

jussip
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 13
Viestit: 2447
Lauteille: Syyskuu 2006
Paikkakunta: Suomi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#7

Viesti jussip »

Nuo SALLI:n sivut sisältävät muuten ihan hyvän tietopaketin aiheesta.

Työskentely seksialalla
SALLI kirjoitti: Suomessa voi tehdä seksityötä laillisesti. Seksityötä koskevat samat lait kuin kaikkea muutakin työtä ja elinkeinotoimintaa. Niinpä kirjanpitolaki, verolait, eläkevakuutuslait ja työlait koskevat seksityötä periaatteessa samalla tavalla kuin kaikkea muutakin työtä.

Niiden lisäksi seksityössä on otettava huomioon eräitä nimenomaan seksibisnekseen liittyviä säädöksiä: paritus, ihmiskauppa, oikeustoimen pätevyys, järjestyslaki.

Seksityötä tehdessään voi syyttömänäkin joutua tekemisiin poliisin kanssa, jos poliisi tutkii esim. epäilemäänsä paritusta. Niinpä on hyvä tietää myös poliisin valtuuksista ja omista oikeuksistaan.
SALLI kirjoitti: Mikäli työskentelet itsenäisesti ilman työnantajaa, niin silloin olet elinkeinonharjoittaja eli yksityisyrittäjä. Mikäli sinulla on työsopimus työnantajan kanssa, niin silloin olet työsuhteessa palkansaajana.

Osa seksityöstä on sellaista, että sitä voi tehdä ainoastaan yksityisyrittäjänä. Syynä on rikoslain 20 luvussa oleva parituksen kriminalisointi. Jos työhösi kuuluu laissa määriteltyä seksipalvelua, niin silloin mahdollinen työnantajasi syyllistyisi paritukseen.

Muita seksialan töitä voi tehdä joko yksityisyrittäjänä tai palkansaajana. Mikäli työskentelet yhteistyössä esim. seksiliikkeen kanssa, niin aina kannattaa selvästi sopia ja selvittää, onko kyseessä työsuhde (eli työsopimus) vai yhteistyösopimus kahden yksityisyrittäjän kesken.

Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 15
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#8

Viesti bodyguard »

Nykyinen systeemi hyvä. Tosin ihmiskaupan yms. kitkemiseksi tulee tehdä töitä vastedeskin.

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi

kkkk
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 948
Lauteille: Toukokuu 2006
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#9

Viesti kkkk »

jussip: en ole asiantuntija, mutta rohkenen silti olla kanssasi eri mieltä. Töllöstä tuli n. vuosi sitten dokkari jossa haastateltiin tätä Suomen kuuluisinta julkisprotituoitua(nimi ei nyt muistu mieleen, mutta tietänet ketä tarkoitan - siis se joka opiskelee nyt oikkiksessa ja pitää seksiterapiapalveluita - Johanna X?). Haastiksen mukaan ainoa tapa tehdä ilolintupalveluita laillisesti on naamioida palvelu joksikin muuksi kuin hooraamiseksi. Hieronta, terapia tmv. Äärimmäisen harva niin tekee ja harvalla on siihen edes edellytyksiä.

Sitä paitsi ilolintua ei käytännössä rangaista pimeästä busineksesta toisin kuin vaikkapa kioskinpitäjää. Ilolintu koetaan uhrina jota tulee auttaa, ei rangaista. Veronkierto on siis käytännössä prostituoituna laillista. Poliisin arvion mukaan suurin osa prostituutiosta on tavalla tai toisella kytköksissä järjestäytyneeseen rikollisuuteen, joko ollaan suoraan parittajan alaisuudessa tai ainakin maksellaan suojelurahaa alueella toimivalle igorille. Kyllä minun käsityksen mukaan itsensä myyminen on nyky-Suomessa valovuoden päässä ns. laillisesta työnteosta.

Ja se väitteeni ettei veroilmoitukseen voi kirjoittaa prostituoitu petaa myös em. haastikseen.

Muutenkaan uutisoinnin perusteella on kovin vaikea saada antamaasi kuvaa alan tilanteesta.

jussip
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 13
Viestit: 2447
Lauteille: Syyskuu 2006
Paikkakunta: Suomi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#10

Viesti jussip »

kkkk kirjoitti: jussip: en ole asiantuntija, mutta rohkenen silti olla kanssasi eri mieltä. Töllöstä tuli n. vuosi sitten dokkari jossa haastateltiin tätä Suomen kuuluisinta julkisprotituoitua(nimi ei nyt muistu mieleen, mutta tietänet ketä tarkoitan - siis se joka opiskelee nyt oikkiksessa ja pitää seksiterapiapalveluita - Johanna X?). Haastiksen mukaan ainoa tapa tehdä ilolintupalveluita laillisesti on naamioida palvelu joksikin muuksi kuin hooraamiseksi. Hieronta, terapia tmv. Äärimmäisen harva niin tekee ja harvalla on siihen edes edellytyksiä.
Jännä juttu, itse olen nähnyt ko. henkilön haastatteluja joissa hän kertoo että prostituutiota voi harrastaa ihan laillisesti eikä sitä tarvitse naamioida miksikään muuksi. Veikkaisin että kyseessä oli enemmänkin asenteisiin suuntautuva kommentti, kuin varsinaisesti lainopilliseen puoleen. Koska en nyt osaa kaivaa noita haastatteluja mistään, niin turvaudun muihin lähteisiin.
kkkk kirjoitti: Sitä paitsi ilolintua ei käytännössä rangaista pimeästä busineksesta toisin kuin vaikkapa kioskinpitäjää. Ilolintu koetaan uhrina jota tulee auttaa, ei rangaista.
Onko sinulla jotain faktaa tämän väittämän tueksi?
kkkk kirjoitti: Veronkierto on siis käytännössä prostituoituna laillista.
No jaa-a, ei nyt ihan niinkään.
SALLI kirjoitti: Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen mukaan myös prostituutiolla saatu tulo on veronalaista tuloa. Koska prostituutiota ei voi harjoittaa työsuhteessa, niin prostituoidun on hoidettava veroasiat siten kuin yksityisyrittäjä.
kkkk kirjoitti: Poliisin arvion mukaan suurin osa prostituutiosta on tavalla tai toisella kytköksissä järjestäytyneeseen rikollisuuteen, joko ollaan suoraan parittajan alaisuudessa tai ainakin maksellaan suojelurahaa alueella toimivalle igorille.
Tämä on varmasti totta, ja tähän minun mielestä pitäisi saada huomattavaa parannusta. Kuitenkaan minun mielestä tällä ei ole ihan hirveästi tekemistä lainsäädännön kanssa, enemmänkin lakien valvonta mättää (ihan selväähän on että esim. huumeet, vapaudenriisto, parittaminen, verojenkierto, rahanpesu jne. asiat jotka liittynevät usein prostituutioon ovat oikeasti lailla kiellettyjä ja laittomia, näitä rikollisia ei vain ole saatu kunnolla kuriin).
kkkk kirjoitti: Kyllä minun käsityksen mukaan itsensä myyminen on nyky-Suomessa valovuoden päässä ns. laillisesta työnteosta.
Tämä on yksi selkeimmistä ongelmakohdista. Kyseessä on laillinen ja lakien mukaan säädelty ammatti, mutta ihmiset eivät koe sitä sellaisena, johtuen lähinnä lieveilmiöistä. Myös väärää tietoa tuntuu olevan liikkeellä ihan hirveästi.
kkkk kirjoitti: Ja se väitteeni ettei veroilmoitukseen voi kirjoittaa prostituoitu petaa myös em. haastikseen.
Jaa-a. Mitäpä tähän nyt sanoisi. Normaalissa esitäytetyssä veroilmoituksessahan ei enää nykyään edes tarvitse mainita ammattiaan, ellei sitten hae sen perusteella vähennyksiä. Yksityisyrittäjän/yrityksen kohdalla tilanne on tietysti hieman toisenlainen, mutta käsittääkseni mikään ei estä laittamasta ammatiksi esimerkiksi seksityöntekijää/seksialalla työskentelevää, mitkä lienevät SALLInkin suosimia ammattinimikkeitä.

Tuolta linkkaamastani SALLI:n tietopaketista muuten löytyy tietoa että miten seksialalla työskentelevä henkilö voi täyttää veroilmoituksen ja hoitaa kirjanpitoa. Sekä tietenkin kaikkea muuta vero ja lainopillista tietoa.
SALLI kirjoitti: ...
Kaikki kulut eivät ole sellaisia kuluja, jotka verottaja hyväksyisi elinkeino- tai ammattitoiminnan kuluiksi. Jotkut kulut verottaja hyväksyy vain osittain tai tietyillä edellytyksillä.

Sellaiset kulut, jotka sinulla olisi ilman elinkeinotoimintaakin, eivät yleensä kelpaa verottajalle. Tavanomaiset meikit, alusasut ja sellaiset vaatteet, joita voi käyttää muuallakin kuin työssä, eivät kelpaa verotuksessa vähennettäväksi kuluksi.

Sellaiset työasut, jotka on hankittu vain työtä varten, kelpaavat vähennettäväksi kuluksi. Samoin kondomit ja seksivälineet voi laittaa kirjanpitoon siltä osin kuin ne ovat työhön liittyviä kuluja.
...
...Eli ilmeisesti esimerkiksi kondomit menevät seksityöläisellä ihan hyvin hyvin läpi vähennyksiin verottajalle.
kkkk kirjoitti: Muutenkaan uutisoinnin perusteella on kovin vaikea saada antamaasi kuvaa alan tilanteesta.
En täysin ymmärtänyt tätä kommenttia. Mutta juu, olen kyllä sitä mieltä että uutisointi ja "suuren yleisön tietoisuus" näistä asioista on aika hakoteillä, eikä vastaa todellista kuvaa tilanteesta.

Kuvake
nassesetä
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 36
Viestit: 4597
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#11

Viesti nassesetä »

normaalilapsi kirjoitti: Mitä ihm... kaikki miehet on sitä mieltä että on laillista :lol:
Onko naisilla hyvää syytä olla eri mieltä?

Kuvake
normaalilapsi
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 492
Lauteille: Toukokuu 2008
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#12

Viesti normaalilapsi »

nassesetä kirjoitti: Onko naisilla hyvää syytä olla eri mieltä?
No jakauma ei ole ainakaan niin selkeä tuossa kun miehillä, jostain luin että miehistä noin kolmeneljästä pitää prostituutiota hyväksyttävänä kun taas puolet naisista vastustaa sitä.

Ehkä syynä on se että useammat naiset pitävät tätä moraalittomana, ja koska prostitoiduista on suurempi osa naisia niin ehkäpä siihen tulee semmonen ajatus että se on naista alentavaa? Ja miehet kai niitä asiakkaita useammin on, tuskin asiakkaat vaatii toiminnan lopettamista.

Ja en usko että nää ihmiset sitä täysin omasta tahdostaan tekee. jostain luin että prostituution tehokkaampi ehkäseminen vähentäis siinä sivussa myös huume- ja väkivaltarikollisuutta ja sitten HIV/AIDS riskiä, jälkimmäinen nyt varmasti vähenisi jonkin ainakin verran. Ekasta en tiiä sitten mitään mutta en ainakaan kauheesti epäile huumekaupan ja prostituution yhteyttä.

Ja prostitoidulla on kuulemma aikas iso vaara tulla pahoinpidellyiksi. Eikä varmastikkaan ole työ siitä turvallisimmasta ja mukavimmasta päästä...

Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 18353
Lauteille: Helmikuu 2005
Tykännyt: 11 kertaa
Tykätty: 13 kertaa

#13

Viesti Jussi Häkkinen »

normaalilapsi kirjoitti: Ehkä syynä on se että useammat naiset pitävät tätä moraalittomana, ja koska prostitoiduista on suurempi osa naisia niin ehkäpä siihen tulee semmonen ajatus että se on naista alentavaa? Ja miehet kai niitä asiakkaita useammin on, tuskin asiakkaat vaatii toiminnan lopettamista.
Tässä ehkä venytetään ajatusta sukupuolisolidaarisuudesta aika pitkälle, samoin kun esitetään mielenkiintoinen ajatus moraalijakaumasta.

Ja en usko että nää ihmiset sitä täysin omasta tahdostaan tekee.
Totta, mutta osa kyllä tekee. Sinällään en usko, että kriminalisointi poistaisi niitä ongelmia, joiden vuoksi alalle ajaudutaan - se tekisi vain henkilöistä rikollisia ja siirtäisi prostituution "maan alle".

Ja prostitoidulla on kuulemma aikas iso vaara tulla pahoinpidellyiksi.
Näkisitkö tämän riskin pienenevän, mikäli ala kriminalisoitaisiin?

Eikä varmastikkaan ole työ siitä turvallisimmasta ja mukavimmasta päästä...
Mukavuus lienee alalla kuin alalla suhteellinen asia. Työturvallisuuden nostaminen olisi varmasti suotavaa, enkä näe, etteikö tälläkin puolella voitaisi tehdä edistysaskeleita.


Henkilökohtaisesti suhtaudun prostituutioon sangen neutraalisti. Pidän kuitenkin tärkeänä ratkaista ne ongelmat, joiden vuoksi osa "ajautuu" alalle sen sijaan, että saisi vapaasti valita ammattinsa.
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."

Ronin
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 4457
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Mushroomland
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#14

Viesti Ronin »

normaalilapsi kirjoitti: Ja prostitoidulla on kuulemma aikas iso vaara tulla pahoinpidellyiksi.
Näin olen itsekin ymmärtänyt (yksi tuttu näytti hänestä rikosilmoituksen yhteydessä otettuja kuvia eikä ollut kaunista katsottavaa). Jos prostituutio laillistettaisiin siten, että olisi ihan laillisia ilotaloja vartijoineen ja lääkäreineen niin luulisi, että keskimäärin alan työntekijöiden olot paranisivat nykyisestä (lukuunottamatta täysin omaan pussiin hommia osa-aikaisesti tekeviä opiskelijatyttöjä tms).
When facing difficult situations it is best to dash forward bravely and with joy...

Liity Etupotkijaksi!

Luettavaa (ja tykättävää) potkulaisille!

Kuvake
nassesetä
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 36
Viestit: 4597
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#15

Viesti nassesetä »

normaalilapsi kirjoitti: Ja en usko että nää ihmiset sitä täysin omasta tahdostaan tekee.
Eli jokainen prostituoitu on mielestäsi uhri? Onko sinulle täysin mahdoton ajatus, että on olemassa "kevytkenkäisiä" naisia, jotka haluavat yhdistää huvin ja hyödyn?
jostain luin että prostituution tehokkaampi ehkäseminen vähentäis siinä sivussa myös huume- ja väkivaltarikollisuutta ja sitten HIV/AIDS riskiä, jälkimmäinen nyt varmasti vähenisi jonkin ainakin verran.
Paritusta ja ihmiskauppaa vastaan onkin taisteltava, koska ne ovat yhteydessä kaikkeen muuhunkin laittomaan. Laillistamalla yksityinen prostituutio ja suomalla ilolinnuille järjestäytyneen yhteiskunnan oikeudet ja velvollisuudet, todennäköisesti vähennetään sukupuolitauteja ja paritukseen liittyvää rikollisuutta.
Ja prostitoidulla on kuulemma aikas iso vaara tulla pahoinpidellyiksi.


Ei paljoa sen suurempi kuin yhdenyön suhteita vakituisesti harrastavalla naisella. Asiakkaat voi valita itse. Laillisena ammattina seksityöläisten turvallisuuskin kyettäisiin paremmin ottamaan huomioon.
Eikä varmastikkaan ole työ siitä turvallisimmasta ja mukavimmasta päästä...
Harva työ on aina juhlaa. Epämieluisilta ja epätoivoisilta asiakkailta voi halutessaan periä vaikka kuinka suuria kiskurihintoja. Vallitseva feministinen näkökulma prostituutiosta voidaankin hyvin kääntää ylösalaisin; ilotytöt julmia riistäjiä, peräkammarin pojat uhreja.

Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: MikaM ja 12 kurkkijaa