Ole hyvä ja vastaa nopeasti kyselyyn Potkun kehittämisestä. Vastausten perusteella pohdimme keinoja uudistaa Potkua. Kiitos. :)

King of Kings

Kamppailu-urheilulajit eli BJJ, MMA, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily, thainyrkkeily jne.

Ylipotkija: Valvoja

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 16194
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 124 kertaa
Tykätty: 224 kertaa
Viesti:

King of Kings

#1

Viesti Andy » helmi 7, 2018, 16.53

Kirjoitin tämän vasta Facebookiin, mutta ansaitsee päästä tännekin.

Olen eilisestä asti ollut täpinöissäni, kun sain tietää, että King of Kings -organisaation ammattilaispotkunyrkkeilyiltaa ollaan suunnittelemassa Suomen Lahteen. Suomen päässä puuhamiehenä toimii Hannu Vappula. Koska ammattilaispotkunyrkkeily on niin huonosti tunnettua Suomessa, pieni esittely King of Kingsistä lienee tarpeen.

Liettualaislähtöisellä organisaatiolla oli viime vuonna 13 tapahtumaa pääasiassa Itä-Euroopassa ja matsit televisioidaan. Sama organisaatio on järjestänyt myös vapaaottelua Bushido-brändillä jo 2000-luvun alussa. Suomalaisten kannalta tässä on se hyvä puoli, että jos organisaatioon pääsee sisään vakiokalustoon, niin niitä ottelumahdollisuuksia siellä on enemmän kuin kerran vuodessa. Paljon enemmän.

Painoluokat miehillä on -65, -71, -77, -85, -93 ja +93. Kuuluisimpia ottelijoita KOK:ssa on ollut Arhtur Kyshenko, Alexander Emelianenko, Gary Goodridge, Stefan Leko, Zabit Samedov, Satoshi Ishii, Pavel Zuraljev ja jos ei taitavimpana, niin varmasti suurimpana itse Bob Sapp ;). Suomalaisista KOK:ssa ovat otelleet ainakin Piia Haverinen, Teemu Hellevaara ja Daniel Forsberg.

http://kokfights.com/

Tämä on loistava mahdollisuus Suomen potkunyrkkeilylle ja thainyrkkeilylle, jotka ovat jääneet pahasti vapaaottelun ja ammattinyrkkeilyn varjoon. Näin ei kuitenkaan tarvitsisi olla, ei tarvitse mennä sen kauemmas kuin Viroon, jossa suosituin kehälaji on K1. Ja ei, en halua vapaaottelulta ja ammattinyrkkeilyltä mitään pois vaan kehittää omaa toimintaa (vähintään) yhtä hyväksi kuin heillä on.

Lajien ongelma on se, että viime vuosina kilpailujärjestelmä on koostunut lähinnä salikisoista ja kerran vuodessa pidettävistä SM-kisoista jossain Keravan urheilutalolla. Thaikun SM-järjestelyt Joensuussa olivat askel oikeaan suuntaan, mutta niitä tarvitaan lisää. Värivaloja, savukoneita ja yleisesti arvostusta lajin parhaille kotimaisille urheilijoille.

Caget, Boxing Nightit ja niiden kautta mahdollisuus ulkomaille isompiin kehiin on se mikä motivoi vapaaottelijoita ja nyrkkeilijöitä. On turha ihmetellä miksi ottelijat eivät halua panostaa urheilu-uraansa, jos ei ole mitään realistista saavutettavaa. Kun ne SM-kisat on muutamaan kertaan nähty ja voitettukin, niin pitää olla jotain uutta. On tietysti kansainväliset amatööriturnaukset, mutta niissä etenkin miesten puolella taso on jäätävän kova ja joku EM-kisojen sijoitus 5.-8. ei tuo suurta glooriaa, vaikka siihen olisi joutunut kaksikin huippuottelijaa voittamaan.

Ja sitten on vielä rahapuoli. Jos lähdet jonnekin Eurooppaan viikonlopuksi kansainväliseen turnaukseen, niin se on helposti tonnin reissu. Kotimaan kisoihinkin saa pari sataa uppoamaan, jos pitää yöpyä ja etenkin opiskelijoille tämäkin on iso raha. Vaikka ammattilaisottelemisella eläminen on kansainvälisestikin vaikeaa, niin onhan se nyt mukavampi, jos maksava yleisö kustantaa matkan ja hommasta jää plussalle vaikka 500€. Joillakuilla sponsorit voivat tietysti auttaa kuluissa, mutta ei se yleisön edessä otteleminen nyt ainakaan vaikeuta sponssien saamista.

Mutta takaisin Lahden KOK-tapahtumaan. Jos verrokkina pidetään viime syksyn Tallinnan KOK:a, niin siellä oli yhteensä 12 matsia. Näistä 10kpl Viro vs. World, 1 Viro vs. Viro ja 1 Latvia vs. Sveitsi. Nyt jos mietitään, ketä Lahdessa voisi otella, niin kyllä Suomesta riittävän päteviä kavereita löytyy, eikä varsinkaan alakortin ottelijat kaikki mitään sotajumalia ole. Olen itseasiassa itsekin voittanut keskeytyksellä erään KOK:ssa otelleen virolaisen.

Nimiä tulee heti mieleen Daniel Forsberg, Jussi Santalahti, Lauri Suomela, Pok Biil Jääskeläinen, Deo Phetsangkhat, Ossi Kokkoniemi, Korede Lawrence, Riku Mikkonen, Kari Viinikainen, Henri Kurttila, Jussi Pirttikangas, Mikko Tirronen, Pirkka Suksi, Kristoffer Björkskog, Volodomyr Holubiev Vavan, Vihtori Lind, Joni Kurkimäki, Teemu Hellevaara Timo Juhani Venäläinen ja Tino Saarikangas.

Siinä heti 20 miestä, joista kukaan ei ainakaan nolaisi itseään tuolla ja enemmänkin on. Lisäksi naisten puolelta löytyy tasoa vaikka millä mitalla.

Kaikki aina toivovat, että tehtäisiin kaikkea siistiä, kunhan sen järjestäisi joku muu. Nyt tämä salaperäinen ”joku muu” on ihme kyllä löytynyt ja asia ansaitsee kannatusta. Siis sinä lajiaktiivi: ole mukana tukemassa hommaa!

Koeta päästä ottelemaan tuonne tai ehdota asiaa salisi kärkinimille. Jos sinulla on firma, joka voisi mainostaa tuolla, ryhdy sponsoriksi. Tai kutsu asiakkaasi VIP-pöytään. Osta pääsylippu. Jos et muuta voi niin jaa ainakin tapahtuman somepostauksia.

Onnistuessaan KOK Suomessa on iso askel eteenpäin, mutta laji tarvitsee lisääkin askelia. Olisiko sinun seurasi mahdollista järjestää oma tapahtuma? Ei ehkä näin isoa, mutta miten olisi semmoinen 200-500 katsojan ilta urheilutalolla tai ravintolassa? Vaikka 4 ammattilaisottelua ja 4 amatööriottelua kortilla. Muutama tällainen tapahtuma lisää vuodessa tekisi jo ihmeitä koko skenelle.

Loppuun vielä video KOK:n tapahtumasta Tallinnassa. Markko Moisaar haastoi pääottelussa KOK:n -65kg mestarin Stanislav Renitan.

Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders


Kuvake
JanneM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 19786
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: JKL
Tykännyt: 52 kertaa
Tykätty: 50 kertaa

King of Kings

#2

Viesti JanneM » helmi 8, 2018, 00.06

Luin jo sun postauksen facesta, mutta ajattelin tähän hieman pähkäillä omiani.

Toivon, että KOK tapahtumana tulisi ja näyttäisi että potkunyrkkeily voi olla hieno yleisötapahtuma siinä missä vapaaottelukin. Ja toki tämä voi poikia myös jotain vapaaotteluyhteostyötä ja sekään ei olisi huono juttu.

Ennen kaikkea tämä on hyvä juttu SUomalaisille potkunyrkkeilijöille. Riippumatta siitä tuleeko tapahtumasta toistuva vai onko vain kertaluontoinen vierailu, niin siellä varmasti päsee näyttämään kyntensä moni Suomalainen potkistelija ja sitä kautta tie isompiin kehiin voi olla paremmin saavutettavissa.
-Janne Maunonen-
**No jasinui salmul saralra**
JKL Fight Club
Defendo JKL
North American Defendo Alliance

Kuvake
kenttiensankari
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 5258
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Wroclaw
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Thainyrkkeily, Vapaaottelu, BJJ, Karate
Tykännyt: 0
Tykätty: 14 kertaa

King of Kings

#3

Viesti kenttiensankari » helmi 8, 2018, 11.20

Tämä on kyllä hieno juttu. Tapahtumat ovat olleet todellä vähissä Suomessa mitä tulee potkikseen ja thaikkuun. Toivottavasti tämä iskee itsensä läpi ja nähdään joitain ns. kovemman luokan iltoja Suomessa. Tähän kun vielä saisi yhdistettyä Andyn mainitsemat paikalliset tapahtumat, niin tilanne olisi jo ihan jees. Vaatii kyllä paljon työtä, kun noi onnistumiset kamppailu-urheilun saralla eivät ole oikein missään lajissa olleet kovinkaan erikoisia. Viittaan nyt nyrkkeilyssä pariin vähän heikommin myyneeseen isoon tapahtumaan, EuroFC:n kaatuumiseen ja lukkopainissakin taisi päättyä Crest Fight Tournament ennenkuin kunnolla pääsi edes alkuun.

Uskoisin kuitenkin että pari isoa tapahtumaa ala KOK ja sitten paikallisia tapahtumia mahtuisi kalenteriin, ilman että tulisi "ähkyä". Pessimistinä tosin pelkään pahoin, että lyöntipotkukulttuuria kamppailu-urheilussa ei ole juuri syntynyt ja sen luomiseen menee paljon aikaa. Lisäksi tunnettuja staroja ei Suomessa ole, vaikka taitavia ottelijoita löytyykin.
"Tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo kilpa" - Eräs häviäjä

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 16194
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 124 kertaa
Tykätty: 224 kertaa
Viesti:

King of Kings

#4

Viesti Andy » helmi 8, 2018, 16.14

Joo, tunnettuja staroja ei ole. Niitä pitää tehdä.

Montako tunnettua suomalaista aktiivista ammattinyrkkeilijää Suomessa oli ennen kuin P3 aloitti Vain mestaruus kelpaa -projektin Asikaisen ja Tolppolan kanssa? Tai montako tunnettua vapaaottelijaa oli ennen kuin Anton Kuivanen sai UFC-sopimuksen?

Ei niitä staroja itsestään mistään "tule" vaan niiden tekeminen vaatii työtä.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 88792
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 555 kertaa
Tykätty: 212 kertaa
Viesti:

King of Kings

#5

Viesti Mika » helmi 9, 2018, 10.24

Tämä kuulostaa varsin hienolta mahdollisuudelta. Onko seuratasolla alkanut kuhina ja laaditaanko siellä jo pidemmän aikavälin suunnitelmia?

Hannu Vappula on potkulaisia, joten olisi mukava kuulla mieheltä itseltään vähän lisää.

Andy aloitti taas mielenkiintoisen aiheen hyvällä alustuksella. :jepa:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 16194
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 124 kertaa
Tykätty: 224 kertaa
Viesti:

King of Kings

#6

Viesti Andy » helmi 9, 2018, 11.59

JanneM kirjoitti:Toivon, että KOK tapahtumana tulisi ja näyttäisi että potkunyrkkeily voi olla hieno yleisötapahtuma siinä missä vapaaottelukin. Ja toki tämä voi poikia myös jotain vapaaotteluyhteostyötä ja sekään ei olisi huono juttu.
Yleisölajinahan potkunyrkkeily tai modernisoitu thainyrkkeily (= full muaythai rules, säkkipillit pois, 3x3min matsit 1min erätauoilla) on loistava ja on käsittämätöntä, miten sen markkinoinnissa on epäonnistuttu niin surkeasti ympäri maailman.

Matsit ovat nopeatempoisia ja tyrmäyksiä sekä lattiaanlyöntejä tapahtuu paljon suhteellisen tasaisillakin ottelupareilla. Ei mitään 12 erän olkapäähippaa etukädellä tai guardissa/häkkiä vasten nyhjäystä. Lisäksi lyhyiden matsien ansiosta on mahdollista järjestää turnauksia ja lajikulttuuri suosii rohkeaa matchmakingia, kun huippuottelijoilla ei oleteta olevan 30-0 rekordia. Lisäksi kun ajattelee sponsorin kannalta, niin aina kolmen minuutin välein on luonnostaan mahdollisuus mainostaa jotain. Ei tarvita mitään jääkiekosta tuttuja "teknisiä aikalisiä".

Ja kaikki tämä on onnistuttu kusemaan kaikkialla. Ainoa todella hyvin onnistunut tapaus oli K-1, joka sitten kosahti taloussekoiluihin ja raskaan sarjan yliglorifiointiin. Mutta hiljaa hyvä tulee ja homma on taas maailmanlaajuisesti nousussa, vaikkei infernaalisessa sellaisessa.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders

Kuvake
kenttiensankari
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 5258
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Wroclaw
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Thainyrkkeily, Vapaaottelu, BJJ, Karate
Tykännyt: 0
Tykätty: 14 kertaa

King of Kings

#7

Viesti kenttiensankari » helmi 10, 2018, 22.27

Andy kirjoitti:Joo, tunnettuja staroja ei ole. Niitä pitää tehdä.

Montako tunnettua suomalaista aktiivista ammattinyrkkeilijää Suomessa oli ennen kuin P3 aloitti Vain mestaruus kelpaa -projektin Asikaisen ja Tolppolan kanssa? Tai montako tunnettua vapaaottelijaa oli ennen kuin Anton Kuivanen sai UFC-sopimuksen?

Ei niitä staroja itsestään mistään "tule" vaan niiden tekeminen vaatii työtä.
Joo, mutta nyrkkeily on iso laji maailmalla ja isot starat on uutisissa jatkuvasti. Lisäksi Suomestakin oli tullut aiemmin menestystä ja ottelijoita joiden nimet on muistissa. Vapaaottelu taas on iso laji maailmanlaajuisesti. Jos kysyt satunnaiselta suomalaiselta yhden nyrkkeilijän, yhden vapaaottelijan ja yhden potkunyrkkeilijän, niin taatusti kukaan ei tunne yhtään potkunyrkkeilijää. Suurimmat potkis-, ja thaikkustarat on kaikki vapaaotelijoita tyyliin Mark Hunt ja Joanna Jedrzejczyk.

Vain mestaruus kelpaa tyylinen projekti voisi olla ihan kova sana, mutta en usko suomalaisten ostavan KOK:n mestaruutta tarpeeksi kovana saavutuksena. Mahdottomaksi en sitä sano, mutta haastavaa se olisi. Hyvällä omalla tunnolla sitä voisi mainostaa "yhtenä Euroopan kovimmista organisaatioista" ja se voisi herättää tietynlaista mielenkiintoa. Siihen sitten jonkinlainen mediaprojekti johon valittaisiin pari mielenkiintoista ottelijaa Suomesta. Daniel Forsberg lienee potentiaalisin nimi ja toivottavasti Turussa ollaan hereillä.
"Tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo kilpa" - Eräs häviäjä

Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 12858
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola
Tykännyt: 63 kertaa
Tykätty: 268 kertaa
Kuukauden kynäilijä

King of Kings

#8

Viesti Kari Aittomäki » helmi 11, 2018, 00.53

Saas nähdä miten käy, on aina harmittanut se huippu-potkunyrkkeilyn lopultakin vähäinen suosio.
On se kuitenkin niin hyvä laji ja mukava treenimuoto.

Kuvake
kenttiensankari
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 5258
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Wroclaw
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Thainyrkkeily, Vapaaottelu, BJJ, Karate
Tykännyt: 0
Tykätty: 14 kertaa

King of Kings

#9

Viesti kenttiensankari » helmi 11, 2018, 12.45

Mietin tätä organisaatiota ja miten sen avulla voisi nostaa potkiksen ja thaikun tunnettavuutta Suomessa.

Sosiaalisessa mediassa blogia nimellä "Tie Kuninkuuteen" tai jotain yhtä raflaavaa. Siinä voisi seurata parin ottelijan uraa ja valmistautumista tavoitteena nyt sitten vaikka KOK:n mestaruus. Ottelijat voisivat olla vaikka Daniel Forsberg Turusta ja Teemu Hellevaara Tampereelta. Molemmat ovat myös sopivasti sekä thaikun että potkiksen Suomen mestareita. Molemmilla on myös valmentajina mielenkiintoiset ja kamppailumaailmassa tunnetut persoonat, jotka toisivat hommaan oman mausteensa.

Videoblogilla voisi seurata ottelijoiden treeniä, niin laji kuin oheistreeniä sekä ruokavaliota nykytrendien mukaisesti. Treenin ohella sitten Riku ja Pertti voivat heitellä vanhoja sotatarinoita ja Makwan Amirkhani käy heittämässä jossain jaksossa Danielin kanssa yläfemmat. Tälläiseen nettiblogailuun saa vielä aika helposti yhdistettyä tuotesijoitteluita ja muuta vastaavaa. Molemmat ottelijat ovat sopivasti myös Blue Cornerin sponssaamia. Jonkinlaista vastakkainasettelua voisi myös saada Turku vs Tampere jne.

Näkyvyyttä saisi sitten lajiaktiiveja käyttämällä. Paljon jakamista somessa mukaanlukien potkunyrkkeily-, ja thainyrkkeilyliitto, sekä muut kamppailukanavat. Makun sosiaalisen median sivustot olisivat aika kova sana. Lisänäkyvyyttä voisi myös saada sillä, että Makun lisäksi muitakin tunnettuja kamppailupersoonia tai kamppailusta kiinnostuneita persoonia kävisi pyörähtämässä videoilla ja he sitten myös jakaisivat tätä somessa.

Jos homma olisi englanniksi, niin KOK varmaan voisi myös mainostaa jonkin verran Suomessa ihan rahalla. Tai miksei vaikka muutenkin.
"Tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo kilpa" - Eräs häviäjä

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 16194
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 124 kertaa
Tykätty: 224 kertaa
Viesti:

King of Kings

#10

Viesti Andy » helmi 11, 2018, 13.14

kenttiensankari kirjoitti: Hyvällä omalla tunnolla sitä voisi mainostaa "yhtenä Euroopan kovimmista organisaatioista" ja se voisi herättää tietynlaista mielenkiintoa.
Ei vaan Euroopan kovimpana organisaationa. KOK:n presidenttihän toki vaatimattomasti ilmoittaa heidän olevan maailman johtava organisaatio, mutta ehkä Eurooppa riittäisi aluksi. Ajatuksena siis että Glory on pikemmin "maailman" organisaatio eikä Euroopan, koska panostaa myös jenkkeihin ja Kiinaan. Tuosta "kovuudestahan" voi väitellä maailman tappiin asti, kun sitä ei voi yksikäsitteisesti mitata, mutta kyllä väitteelle ihan perustelut on.

Tuossa KOK:n presidentin haastattelu.
http://kokfights.com/latest_news/716-president-of-international-bushido-federation-donatas-simanaitis-interview.html

Haasteitahan tuosta projektista ei totisesti puutu, mutta tyhjän saa pyytämättäkin. Nyrkkeilyllä ja vapaaottelulla on apuja kansainvälisestä uutisoinnista, mutta ilmankin sitä voidaan pärjätä. Esimerkkinä ns. fitnessbuumi, joka on Suomessa ilmiönä nyrkkeilyä ja vaparia suurempi ja se perustuu puhtaasti kotimaiseen näkyvyyteen. Vai kuinka usein Phil Heath (maailman menestynein kehonrakentaja) on uutisissa? Tai moniko kadunmies osaa nimetä yhtään ulkomaalaista kehonrakentajaa saati fitness-kilpailijaa Arnoldin lisäksi? Mutta Bullin ja Jutan tuntevat kaikki.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders

Kuvake
JanneM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 19786
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: JKL
Tykännyt: 52 kertaa
Tykätty: 50 kertaa

King of Kings

#11

Viesti JanneM » helmi 11, 2018, 13.54

Toi Kenttiksen visiointi asiasta vois olla se todennäköisin keino saada oikeasti kovaa nostetta pienellä rahallisella panostuksella.
-Janne Maunonen-
**No jasinui salmul saralra**
JKL Fight Club
Defendo JKL
North American Defendo Alliance

Kuvake
kenttiensankari
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 5258
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Wroclaw
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Thainyrkkeily, Vapaaottelu, BJJ, Karate
Tykännyt: 0
Tykätty: 14 kertaa

King of Kings

#12

Viesti kenttiensankari » loka 28, 2018, 20.16

Suomela ja Forsberg ottelivat eilen KOKin tapahtumassa Rigassa. Ensimmäistä kertaa katsoin kyseisen organisaation gaalan, kun sattui pari suomalaista mukaan. Molempien matsit olivat viihdyttäviä ja näin oli aika yleisesti muutenkin. Liekö syy säännöillä vaiko perusteilla joilla ottelijat valitaan. Jaksoin kuitenkin katsoa kaikki matsit ja suomalaisten kohdalla kierroksetkin kävi välillä korkealla :D

Forsberg otteli ensin ja oli selkeästi lähtenyt kovalla asenteella. Jokainen lyönti ja potku vedettiin täysillä ja pisteosumia ei haettu. Vastustaja oli ilmeisesti myöskin tekijämiehiä, mutta oli aluksi aika hämillään kun Daniel iski minkä ehti. Ottelu kuitenkin tasottui ja molemmilla oli paikkansa ja kumpikin haki tyrmäysvoittoa. Illan paras matsi ja meni Forsbergille 2-1. Forsberg sai myös jatkosopparin Facebookin mukaan, joten tätä herkkua on tulossa enemmänkin.

Suomela otteli myös hyvällä asenteella, tosin vastustaja painosti ankarasti. Vastaan asettui myös tekijämies joka vei matsin 3-0. Tätä oisi mielellään katsonut extraerän, koska matsi alkoi kääntyä Suomelalle. Viihdyttävä ottelu ja vaikka tulikin tappio niin toivottavasti Suomelan ottelut jatkuvat KOKissa.

Muista matseista voi sanoa että oli myös viihdyttävä katsoa. Taitotaso oli korkea ja jokaisessa otteluparissa oteltiin aktiivisesti. Erityisesti jäi mieleen Tomas Steponkevicius joka jaksoi jyrän lailla painostaa jokaisen erän vaikka hävisikin, vastustaja oli katkeamaisillaan vikassa erässä, mutta ei ihan riittänyt. Pääotteluun pikahälytykellä tullut Aleksejs Marizihins osoitti myös melkoista taistelijanluonnetta ja otti pari vikaa erää pataan niin että pahaa teki. Kesti silti loppuun asti.

Striimi toimi hyvin ja englantiapuhuva selostaja oli kiva lisä. Lisäksi tapahtuma vaikutti laadukkaasti organisoidulta noin muutenkin. Hiukan huoletti luottokorttimaksaminen, koska sivu ei ollut suojattu :o
"Tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo kilpa" - Eräs häviäjä

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 16194
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 124 kertaa
Tykätty: 224 kertaa
Viesti:

King of Kings

#13

Viesti Andy » loka 31, 2018, 10.39

kenttiensankari kirjoitti:
loka 28, 2018, 20.16
Hiukan huoletti luottokorttimaksaminen, koska sivu ei ollut suojattu :o
http://kokfights.tv/
Is payment secure on your site?

Yes! All sensitive data we handle is sent via SSL.

This is not indicated as a site-wide use of HTTPS as it is not; it’s purely the calls that need to be made via HTTPS such as private user details or payment information.

The security of the site is visible using any website inspection tool.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders

Sampo Toiva
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 250
Lauteille: Helmikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 2 kertaa

King of Kings

#14

Viesti Sampo Toiva » loka 31, 2018, 11.12

Andy kirjoitti:
loka 31, 2018, 10.39
Is payment secure on your site?

Yes! All sensitive data we handle is sent via SSL.

This is not indicated as a site-wide use of HTTPS as it is not; it’s purely the calls that need to be made via HTTPS such as private user details or payment information.

The security of the site is visible using any website inspection tool.
Tuo ei kyllä pidä paikkaansa - siis tuo, että maksut olisivat turvassa. Sivusto ei käytä HTTPS:ää kaikkialla ja ei ole siksi turvallinen.

Tuolta voi lukea lisätietoa: https://developers.google.com/web/fundamentals/security/prevent-mixed-content/what-is-mixed-content

Esimerkiksi tässä ydin asiasta: https://developers.google.com/web/fundamentals/security/prevent-mixed-content/what-is-mixed-content#mixed_content_weakens_https
Requesting subresources using the insecure HTTP protocol weakens the security of the entire page, as these requests are vulnerable to man-in-the-middle attacks, where an attacker eavesdrops on a network connection and views or modifies the communication between two parties. Using these resources, an attacker can often take complete control over the page, not just the compromised resource.
Tuon tietoturvariskin lisäksi ei kyllä nykyään pitäisi olla mitään tekosyytä olla käyttämättä HTTPS:ää sivuston toteutuksessa. Sertifikaatteja kun saa ilmaiseksi: https://letsencrypt.org/

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 16194
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 124 kertaa
Tykätty: 224 kertaa
Viesti:

King of Kings

#15

Viesti Andy » marras 1, 2018, 10.13

Suomalaisten matsit.Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 kurkkijaa