Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ari
syys 7, 2005, 21.17
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Laadukkaita keppejä
Vastaukset: 4
Luettu: 1227

ville kirjoitti: Arille (ja miksei muillekin) tiedoksi.
Ylivieskan Escrima toiminta lähti taas vaihteeksi käyntiin.
Mukava kuulla. Nykyinen harjoitusaikakin näyttää paremmalta kuin edellinen (joka siis oli wt-treenien jälkeen = 1,5 h wt:tä ja perään 1,5 h escrimaa). Tulen taas joskus lyömään sinua kepillä päähän. Tai enhän minä ole varmaan vielä kertaakaan lyönyt sinua kepillä päähän, kerran taisin vähän hipaista. Onneksi tilanne on helppo korjata.
Ari
syys 5, 2005, 22.53
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Laadukkaita keppejä
Vastaukset: 4
Luettu: 1227

Re: Laadukkaita keppejä

jahkailija kirjoitti: Oma kepinheiluttelukokemukseni rajoittuu perinteisiin japanilaisiin astaloihin (jo, bo, hanbo) mutta kenties näistä jotain iloa filippiiniläisharrastajillekin olisi. Ainakin sahan kanssa modifioituina.
Käsittääkseni Veikon tekemiä keppejä onkin mennyt iso kasa Combat Academylle escriman harrastajille. Myös Ylivieskassa (siis siellä missä kepintekijä itse asuu) on hikkorikeppejä tehty treenikäyttöön escrimaan (tosin Ylivieskan escrimatoiminta näyttää olevan vähän jäissä ainakin tällä hetkelle).