Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Kari Aittomäki
joulu 19, 2016, 00.45
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Harjoittelun tehostaminen
Vastaukset: 10
Luettu: 3353

Harjoittelun tehostaminen

Korkeaintensiteettinen treeni on luonnollisesti paitsi tehokkaampaa, myös sata kertaa mielekkäämpää.

Mikä on nykykesto? Mun aikana sarjat jaettiin erien pituiseksi, se rytmivaihtelu muodostu siten pieneksi ja kondiskin rakentui.
Joku Puolanveikkonen kun kävi vetääs kickboxingleirin, se treenin rytmi ja intensiteetti oli liikaa kovakuntoisimmillekin. Tehot jäi saavuttamatta ja treeniaihekin kärsi.
Hollantilaiset treenautti sen tunnin ja vartin, noin 50 minuuttia kovanintensiteetin rummutusta. Tulokset oli hyviä, sesssiot oli kovia mutta oppiminen ei kärsinyt.

Tuo nysväykseen ajantuhlailu pitää kovasti paikkansa, etenkin skabalajien ulkopuolisissa metodeissa. Se mua kiusas aina oikeestaan eniten, kaskun olin tullu treenaan.
Se asenne ei aina istunut sessioon..
Heh, aikidossa sällit alko hätäileen kun ukena ollessani en pitäny taukoa ollenkaan vaan pyörähdin jaloilleni ja "hyökkäsin" uudestaan. Toistoja tuli ja pakottomuus muuttu päkertämiseksi. Munmielestä niin tuli treenata jos Tissieriä maalina piti. Ei kelvannut.

Mikä on linja suhteessa tekniikan opetteluun? Ajallisesti siis.