Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 5 tulosta

S_L
kesä 18, 2009, 01.06
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajiopettajan taustat
Vastaukset: 594
Luettu: 39517

Jim Shortt

Sellainen kysymys tuli mieleen, että jos nämä tiedot Jim Shorttista pitävät paikkansa eli, että hänellä ei ole oikeastaan minkäänlaista armeijataustaa niin mistä hänen osaamisensa sitten on peräisin? Ok. Hän on harjoitellut kamppailulajeja pidemmän aikaa, ainakin Ryoi Shinto ryu on ainakin josssain mainittu. Laji ei sano minulle mitään, mutta nopealla vilkaisulla joutuubista näytti olevan aika kaukana antiterrorismista ja muusta sellaisesta. Judo ja aikido on myös mainittu, mutta tuskin niistäkään hirveästi on tähän oppia tullut. Henkilösuojauksen osalta, mitä hän käsittääkseni Suomessa on lähinnä opettanut, yhteyden näistä lajeista jotenkin näen. Mutta ei kai näitä muita juttuja oikein voi itseoppia? Vai voiko?
Geezer kirjoitti: Omassa elämässä olen oppinut ottamaan ihmiset sellaisina kuin ovat. CV.ssä voi lukea vaikka Bandustanian varapresidentti tai älytieteiden kalifi.Näytöt puhuu puolestaan.
Jos tuulettimeen rupeaa lentämään pazkaa, joutaa diplomit yleensä roskiin.
Tässähän tämä ongelma meikäläisen mielestä onkin. Eli miten otat Jim Shorttin sellaisena kun hän on? Minä olin ymmärtänyt ton CV:n sellaisena paperina johon rustataan, että ”aikaisemmin tullut tehtyä sitä ja tätä ja josset usko kysy vaikka tolta”. Eli eikösse ole jonkinsorttista näyttöä? Ainakin luulisin, että henkivartioimishommassakin olisi kouluttajaa valitessa kiva, jos pystyisi etukäteen sanomaan jotakin kouluttajan kyvyistä, kun vaihtoehtona on käydä kaikkien kurssilla ja päättää vasta sitten.

No toihan kaikki menee tietysti vessasta ala, jos kaikki väittää tehneensä mitä sattuu. Tää onkin yksi syy siihen, miksi minun mielestäni rehellisyys on ihan kiva ominaisuus ihmisessä. Mieti vaikka esimerkin vuoksi tota Aittomäen just postaamaa tarinaa: Shortt oli kovassa tilanteesa ja selvisi siitä kunnialla. Vähintäänkin hatunnoston arvoinen suoritus. Ymmärtääkseni Kari ei kuitenkaan ollut siellä paikalla (vai olitko?) ja eikä tainnut olla kukaan muukaan tänne kirjoittelevista (vai oliko?). Toki olen altis uskomaan Mjölnirin todistuksen perusteella, että Jim osaa tapella, joten ihan mahdollinen juttuhan toi on. Silti vaan jos kaveri kerta ei kerran ole kauhean tarkka totuudesta niin aina siitä epäilyksen häivä jää. (Jos jollain on tarkempaa tietoa tosta ym. tapahtumasta niin voi viitsiessään meikäläisen epäilykset siitä toki häivyttää)
S_L
kesä 9, 2009, 22.39
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajiopettajan taustat
Vastaukset: 594
Luettu: 39517

Jim Shortt

Mika Luostarinen kirjoitti:
bodyguard kirjoitti:
S_L kirjoitti: No olen kuullut vähän kriittisempiäkin kannanottoja Shorttin opetuksiin,
Joo, olen ollut havaitsevinani sellaista vedenjakajaa että kriittisimmät kannanotot on tullut niiltä joilla on ennen näitä koulutuksia kokemusta ja koulutusta henkilönsuojauksesta. Mutta niinkuin sanoit niin mahdotonhan se on itse sanoa sellaisesta mitä ei ole kokenut.
Kertokaa joitakin yksityiskohtia kritiikin sisällöstä.
Kovin tarkkoja yksityiskohtia en sinulle voi listata, kun kyse on vuosientakaisesta treeninjälkeiskeskustelusta. Samoja teemoja kuitenkin, kun mitä täälläkin on jo käsitelty.
Mjölnir kirjoitti: Silloin kun Jimbo oli selvin päin, piti oikein hyviä treenejä. Taas jotkut krapulapäivät olivat ihan pazkaa :)
S_L
kesä 8, 2009, 23.49
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajiopettajan taustat
Vastaukset: 594
Luettu: 39517

Jim Shortt

Kari Aittomäki kirjoitti: Tota, minen koe tulleeni huijatuksi.
Juu. Just silleen mä vähän funtsasinkin.
steelduck kirjoitti: Ei kai tässä olla kuitenkaan herran opetuksia ihmeemmin kritisöity, vaan tuota "markkinointia".
No olen kuullut vähän kriittisempiäkin kannanottoja Shorttin opetuksiin, mutta paha sanoa kun en ole ollut paikan päällä toteamassa. Pääosin kuitenkin hänen opetuksiaan on tietääkseni pidetty ihan ok tasoisena. Mikä tavallaan on sinänsä pienoinen ihme, ottaen huomioon, että kaveri on ymmärtääkseni tekaissut koko CV:nsä omasta päästään.
S_L
kesä 7, 2009, 21.59
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajiopettajan taustat
Vastaukset: 594
Luettu: 39517

Jim Shortt

DeusVult kirjoitti: Kyseessä on lähinnä törkeä petos, jonka uhreja on lukuisia, ihan viranomaistahoja myöden. Asian kuittaaminen hekottelulla tyyliin "no onhan näitä sen juttuja aina näissä piireissä vähän naureskeltu...", on mielestäni merkki hieman erikoisesta arvopriorisoinnista.
Tuossa voi olla takana vähän muutakin kuin arvopriorisointia. Olen ollut huomaavinani, että joidenkin mielestä heidän imagoonsa ei yksinkertaisesti sovi mikään hijatuksi tuleminen. Varsinkaan tällaisessä asiassa. Ja ihmismielen kykeneväisyys itsepetokseen on tunnetusti valtava. Tästä esimerkkinä vaikka tämä surullisenkuuluisa tapaus:
Tämän päivän Aamulehti kirjoitti: Wincapitalaiset olivat ihmeissään. Ajatus siitä, että Kailajärvi on huijari, oli täysin mahdoton. Sen sijaan WinCapitan sisäpiiri alkoi syyttää pankkeja ja vakuutuslaitoksia Wincapitan toiminnan pysäyttämisestä.

Sisäpiiriläiset olivat niin varmoja Kailajärven syyttömyydestä, että he olivat jopa valmiita kustantamaan tälle huippuluokan lakimiehen.

Sisäpiiriläiset syyttivät mediaa ja keskusrikospoliisia epäoikeudenmukaisesta toiminnasta Kailajärveä kohtaan. Kailajärvestä oli tullut heidän silmissään yhteiskunnan häikäilemättömän vallankäytön uhri.
Suistamo kirjoitti:
tonik kirjoitti: Miksköhän lähtenyt heittää noita sas juttuja, niistä kun kuitenkin jää kiinni.
Ois varmaan samat fyrkat tienannu vähemmällä jutun heitolla
Hän on näitä hommia tehnyt jo kauan ennen kuin internetistä on kuultukaan. Ei varmasti tuolloin monikaan osannut ajatella tiedon saatavuutta ja leviämistä nykypäivänä.
Minä muistelen Shorttia hehkutetun aikanaan nimen omaan SUper-SAS-sotilaana tai vastaavana., joten tuskin olisi saanut samanlaista vastaanottoa, jos CV olisikin ollut vaatimattomampi.

Huijaamiseen helposti turvautuvan mielenlaatu tuntuu olevan lisäksi siitä outo, että kiinnijääminen ei tunnu heille juolahtavan edes mieleen. Esimerkkejähän tästä on varmasti paljon, esim vasta taannoin eräs puolijulkkis väitti jenkkiläläisessä tositv-ohjelmassa olevansa mustavöinen BJJ:ssä. Ja huhu kertoo (Huom huhu), että hänen kaverinsa/opettajansa, joka on ihan oikeasti ruskeavöinen Hickson Gracien tallissa, olisi saanut kenkää Hicksonilta, koska oli saapastellu salille itse myönnetty musta vyö lanteillaan...
S_L
huhti 9, 2009, 22.17
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajiopettajan taustat
Vastaukset: 594
Luettu: 39517

Kamppailulajiopettajan taustat

Pikaisella selauksella IBSSA sivuilla on useita kuvia kunnitohtorin nimikkeen jakotilanteista
Prior to the Knight Investiture on the 24th June "Pro Deo" University (seated in New York) organised a Doctoral Ceremony together with the graduation ceremony of the Central European Crime Prevention Academy. On this particular occasion numerous high-ranking personalities, leaders of national organisations and also some IBSSA members were conferred Doctoral Degrees and Ph.D. Honoris Causa.
Eli kyseessä ei liene kummemmasta, kun seläntaputuksesta hyvin tehdystä työstä.