Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

hatuomin
huhti 2, 2007, 17.34
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Yi Quan
Vastaukset: 352
Luettu: 76076

Zhang Chang Wangin vuosittainen Yi Quan leiri

Tampereen leiri 21-22.4
Lisätietoja http://www.zenshindojo.fi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Helsinki 28-29.4.2007
http://www.sisaisenvoimankeskus.fi/index.php?s=7&p=7" onclick="window.open(this.href);return false;

Turku 5-6.5.-07

Kannattaa tulla tutustumaa niin tietää mistä puhuu. :)
hatuomin
helmi 8, 2006, 20.12
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Yi Quan
Vastaukset: 352
Luettu: 76076

Ymmärtääkseni Yaon pojat ovat ottaneet enemmän länsimaisen lähetymis tavan kun taas Zhang on hyvin perinteinen tapa opettaa. Ehkä ero on että Yaon pojat pitävät koulua Kiinassa ja pitävät ryhmäopetusta kun taas Zhangin tapa opettaa on taas lähinnä opettajalta - oppilaalle ja myös niin että oppilaalle annetaan vain seuraava vaiheen suunta jota pitää tutkia ja sen jälkeen keskustellaan ja saadaan taas lisä "suuntaa", jos etenemistä on opettajan mielestä tapahtunut.
hatuomin
helmi 8, 2006, 18.30
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Yi Quan
Vastaukset: 352
Luettu: 76076

Yi quan on rantautunut Suomeen lähinnä kahta kautta. Timo Heikkilä hyvinkäällä opettaa Yiquania sekä Zhang Chang Wang:n ja hänen oppilaiden välityksellä. Itse olen ollut pitkään mukana Zhangin "porukoissa".
Zhang on kolme varsinaista oppilasta Suomessa Juha Leino, Pasi Pölönen sekä Timo Klemola. Pasi vaikuttaa Helsingin alueella (http://www.sisaisenvoimankeskus.fi/) Timo (http://www.uta.fi/~fitikl/zenshindojo/) ja Juha Tampereella. Tämän lisäksi on Turussa (Petri Norri http://members.surfeu.fi/yiquanturku/) sekä Oulussa ryhmät.

Zhang on vieraillut kerran vuodessa toukokuussa jolloin on ollut leirit Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Zhang oli Yao Zong Xun oppilas. Pasin sivuilta voi lukea enemmän Zhangista.

Pääpaino on noilla harjoituksilla joita mainitsit. Itse en ole oikeastaan tehnyt kuin voiman vapautus harjoituksia sekä jonkinverran lyöntitekniikka harjoituksia noiden lisäksi.


-Harri