Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

TimoS
huhti 3, 2019, 11.59
Keskustelualue: Ilmoitustaulu
Aihe: Okinawalaisen karaten suurleiri
Vastaukset: 21
Luettu: 6408

Okinawalaisen karaten suurleiri

fudo kirjoitti:Kutsun mukaan minimivaatimuksena on vihreä vyö. Kuinka tiukkoja tämän suhteen ollaan? Meidän porukasta eräs oranssivöinen on kiinnostunut leiristä, mutta epäröi tuon vyövaatimuksen vuoksi. (Oman näkemykseni mukaan kyseinen kaveri on oranssivöiseksi keskimääräistä osaavampi Kase Ha -karateka, pysyy yllättävän hyvin mukana meidän kaikissa treeneissä.)
No ei se nyt niin hirveän tiukka raja ole. Sano, että naamioi itsensä valkoisella vyöllä ;)
Edit: raja on oikeasti vain siksi, että pysyy kutakuinkin mukana tekniikoissa eikä esim. kompastu omiin jalkoihinsa, jos hieman kärjistää

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
TimoS
helmi 5, 2019, 09.36
Keskustelualue: Ilmoitustaulu
Aihe: Okinawalaisen karaten suurleiri
Vastaukset: 21
Luettu: 6408

Okinawalaisen karaten suurleiri

fudo kirjoitti: helmi 4, 2019, 23.07 Ruotsalainen kaverini kertoi olevansa tulossa tälle leirille jonkinlaisen porukan kanssa. Kyseli hotellivinkkejä ja pyysi minua järjestämään Kase Ha -treenin perjantaina.
Hotellivinkit on kirjoitettu tuonne FSSK:n sivullekin, mutta samapa tuo niitä tännekin laittaa. Leiriähän pidetään Pitäjänmäellä, jossa itsessään ei hirveästi ole majapaikkoja. Lähin varsinainen hotelli lienee Leppävaaran Glo, joka on noin 3 km päässä leiripaikasta. Sitten on Hotelli Haaga Nuijamiestentiellä, suunnilleen yhtä kaukana. Halvempaa majoitusta taas on tarjolla Forenomilla Leppävaarassa ja Pitäjänmäellä. Noissa vaan luultavasti pitää hommata omat aamupalat, kun taas hotelleissa se kuuluu huoneen hintaan. Noista itse suosittelen Glo:ta, koska sieltä on helpointa tulla leiripaikalle. Julkiset kulkuvälineetkin menee ihan vierestä. Muistaakseni se ei ole mitenkään tolkuttoman hintainenkaan. Ollaan pari kertaa laitettu meidän saksalainen sensei sinne.
Muuten, muistuta kavereita, että lukevat ne ohjeet tuolta FSSK:n sivuilta leirin maksamisesta. Toki käteistäkin otetaan vastaan leirillä, mutta se maksaa sitten 10 € enemmän per nuppi