Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Mark Sawalha
loka 2, 2018, 23.38
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Wing Chun for dummies
Vastaukset: 41
Luettu: 79216

Wing Chun for dummies

Näin itseopiskelleena voisin suositella Ip Chun (Ip Manin poika) videoita ainakin Siu lim taon harjoitteluun. Hänellä on myös hyvä kirja. Videot on vähän vanhoja ja hiukan heikkolaatuisia mutta niistä saa kyllä selvän. Ip Manin 116 Wing Tsun Dummy techniques kirjanen löytyy netistä Pdf muodossa googlaamalla. Kirjan on koostanut hänen poika toisen tekijän kanssa. Itse opiskelen kirjaimellisesti tuon kirjan mukaan Wooden Dummy sarjaa mutta monet videot youtubessa hiukan poikkeaa siitä usein ainakin loppuosien liikeissä. Laitan muutaman linkin mitkä itse olen kokenut hyviksi silloin kun tutustuu lajiin kotioloissa. Toki jos on opettaja vielä parempi. Itse olen yrittänyt löytää materiaalia Ip Manin oppilailta eli mahdollisimman läheltä alkulähdettä. Alkavat olla kyllä jo aika iäkkäitä mutta viedoita kuitenkin youtubessa on kun löytää oikeat. Tässä muutamia linkkejä mutta paljon muitakin on.

Ip Chun Siu lim Tao form. Kaksi muutakin formia on netissä hänen tekemänä mutta tuosta on hyvä aloittaa.


Tuolta sivustoilta löytyy wooden dummy sarja aika pitkälle vaikka helpompiakin on alkuosan opiskeluun. Mukana myös sovellukset. Tässä alkua.


Tässä selkeämpi mutta hänen sivuilla on vain 20 ensimmäistä liikettä Wing Tsun dummy formista.


Samuel Kwok puhuu Wing Tsun perusteista. Hän on tietääkseni harjoitellut Ip Manin poikien kanssa.