Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Tuikkari
elo 21, 2018, 15.43
Keskustelualue: Schola Dimicantium
Aihe: Buhurt Suomessa sekä keskustelua eri miekkalajeista
Vastaukset: 194
Luettu: 42361

Buhurt Suomessa sekä keskustelua eri miekkalajeista

DeusVult kirjoitti: elo 20, 2018, 13.45 Clip
Aika paljon tähän on jo vastattu, mutta kannan oman korteni kekoon.

Lisäyksenä aikasempiin sääntöihin on se, että lukot on myös kielletty ja raajojen vääntäminen luonnottomiin asentoihin.

Haarniska tekee kaikesta epätekniksempää. Vastustajat muuttuu isommiksi, painavemmiksi, liukkaammiksi ja omassa käytössä on samassa suhteessa kömpelömmät työvälineet. Se johtaa siihen ettei ne tekniikat, mitä esim. judolla tai jujutsulla voisi normaalisti tehdä, enää onnistu. Haarniska tekee tietysti myös sen, ettei ottelijat ole kovin haavoittuvaisia lyönneille osui ne sitten kypärään tai muualle panssariin. Kaikki lyönnit tietysti tuntuu jos ne osuu panssarin aukkoihin.

Kannustan testaa haarniska päällä edes kerran oman alueen seuran kanssa tai sitten start up leirillä, kun haarniska itessään muuttaa tilannetta ihan erilaiseks verrattuna muihin kamppailulajeihin.

Onhan tässä vielä se ero muihin kamppailulajeihin, et missä muussa lajissa voit suhteellisen turvallisesti otella 3vs3 tai 5vs5 täydellä kontaktilla?