Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Rautapaimen
heinä 24, 2018, 16.48
Keskustelualue: Schola Dimicantium
Aihe: Buhurt Suomessa sekä keskustelua eri miekkalajeista
Vastaukset: 194
Luettu: 42362

Buhurt Suomessa sekä keskustelua eri miekkalajeista

Vuoden 2018 buhurtin starttileiri järjestetään tänä vuonna Turussa!

Treenileirin idea on toimia ponnahduslautana uusille harrastajille buhurt-harrastuksen pariin. Leirillä pääset tutustumaan lajin historiaan, kokeilemaan lajitekniikkaa sekä ottelemaan joko pehmustetuilla harjoitusvälineillä tai täydessä haarniskassa. Jokainen leirille tulija pääsee kokeilemaan lajia oman kuntonsa ja halunsa rajoissa.

KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT, LEIRIN HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Starttileiri järjestetään Tippsundin leirialueella Taivassalossa (Kahiluodontie 386 23310 Taivassalo) 28-30.9.2018. Käytössämme on leirikeskuksen alueella sauna ja majoitustilat. Leirillä on yhteisruokailu. Otamme huomioon kaikki erityisruokavaliot ja -allergiat. Leiri on K-18.

Leirin hinta on 50 € + 15e vakuutus per osallistuja. Leirille mahtuu 40 osallistujaa. Hinta sisältää ruokailut, majoituksen, leiriohjelman ja haarniskojen lainan. Leirille tarvitset mukaan tarpeeksi lämmintä vaatetta, hyvät ulkoliikuntavarusteet, omat hammas- ja alasuojat ja peseytymisvälineet. Halutessasi voit ottaa myös omia lajiin liittyviä varusteita.

Alueella on 8 mökkiä, joissa jokaisessa majoitus kuudelle hengelle. Vuoteissa on patjat, tyynyt ja huovat - ei liinavaatteita, eli omat petivaatteet/makuupussi mukaan.

Ilmoittaudu starttileirille täyttämällä tämä lomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... _form_link Lomakkeella kysytään yhteystietojen lisäksi tarkempia tietoja terveydestäsi sekä fyysisistä ominaisuuksistasi mm. sopivan kokoisten lainahaarniskojen löytämiseksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.9.2018. Kysely suljetaan aikaisemmin, mikäli 40 osallistujan raja täyttyy etuajassa.

LEIRIMAKSUN MAKSAMINEN JA LAJIVAKUUTUS

Leirimaksu tulee olla maksettuna 16.9.2017 mennessä. Maksu maksetaan MCS Aboensiksen tilille Fi89 1302 3000 1093 03 viestiin merkki: Start up leiri 2018



LISÄTIETOA STARTTILEIRISTÄ

Starttileiriin liittyvistä asioista tiedotetaan ensisijaisesti tässä Facebook-tapahtumassa Esimerkiksi tarkka leiriohjelma tarkentuu lähempänä leiriä ja julkaistaan tuolla.

Tarkempia tietoja antaa Anne Knape, 0505293923 tai sähköposti knapeann@gmail.com.


Nähdään leirillä!!!