Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

MtJ
syys 18, 2008, 11.11
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Mielipiteitä seksuaalisuudesta
Vastaukset: 1389
Luettu: 66863

Re: Neitsyyden hinta

Siis nythän on niin, että miehellä on munat. Ja jos se muna sattuu pöjöttämään silloin kun näkee toisen komean miehen, niin sille ei vaan voi mitään. Se on luonnonlaki, ei sille alapäälleen voi sanoa, että älä seiso, se on toinen mies.
MtJ
loka 29, 2007, 11.47
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Mielipiteitä seksuaalisuudesta
Vastaukset: 1389
Luettu: 66863

Minun mielestäni se imuttelu julkisella paikalla on kumman näköistä. Mikseivät hoida hommia kotona kunnolla, vaan pitää vielä imeä plakit hampaista julkisestikin. Itse en ole ikinä tuntenut erityistä tarvettä imeskellä ketään julkisilla paikoilla. Koko hommassa ei muutenkaan ole mitään mieltä. Kun oikein imeskelee vastakkaista sukupuolta, niin onpa hömelö olo ja mitään ei voi kuitenkaan tehdä. Muuta kun sitä loputonta limanvaihtoa.

Ihan älytöntä koko julkinen suutelu. Panee kerralla kunnolla niin että tuntuu, eikä kiduta tuntikaupalla jossain keskellä toria.