Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

MtJ
helmi 10, 2007, 09.43
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Savate
Vastaukset: 92
Luettu: 27208

teejii kirjoitti: Eiköhän Savaten saata aloittaa myös henkilö, joka on kiinnostunut nimenomaan siitä, että Savatessa tehdään monet asiat hieman eri tavalla kuin KB:ssä tai MT:ssa.
Itse menisin tästä syystä savateen. Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä eroja on ja olisiko niistä eroista itselleni hyötyä.
MtJ
helmi 9, 2007, 15.06
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Savate
Vastaukset: 92
Luettu: 27208

Ainakaan thaikkusaleilla ei pyöri wannabe-kovia jätkiä kuin marginaalisen ajan :badgrin:

Ne wannabet eivät tykkää thaikkutreenistä, kuin poikkeustapauksessa. Varmaan osaksi senkin vuoksi, että thaikkusaleilla vetäjät ja porukka on usemmiten ystävällistä ja mukavaa. Lisäksi kovan jätkän imagolle tekee kamalan pahaa kun saa osumia päähänsä. "Enhän mä olekaan kova". Sen vuoksi treenit jäävät, jotta mielikuvat omasta kaikkivoipaisuudesta eivät murskaannu :lol:

Savate olisi ihan mielenkiintoinen juttu. Menisin kokeilemaan jos savatea meilläpäin löytyisi. Että millä tavalla siinä jutut tehdään.