Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

MtJ
marras 19, 2013, 21.36
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Wanhat lyijyt muistelevat
Vastaukset: 88
Luettu: 10213

Wanhat lyijyt muistelevat

Enoni mielestä oli nimittäin ihan ok, että 14-v kaupunkilaispoika ammuskelee pienoiskivärillä yksikseen.
Siis sehän oli ihan standardi, että piekkarilla saatiin ampua itsekseen räkättejä tai vaikka variksia kesäisin. Ei siinä ollut mitään ihmeellistä. Eikä siinä, että jos kerrankin teki jotain hölmöä, tuli paitsi remmistä, sai myös vuoden tai parin totaalikiellon ampua edes ilmakiväärillä.

Kyllä meillä ainakin kaikki nuoremmat koltiaiset olivat ampuneet jo ihan kaikilla tuliaseilla 15 ikävuoteen tultaessa, piekkarista isoimpaan sotapyssyyn asti. Ja paukutelleet dynamiittia kesäillan ratoksi jossain suopellon kannon reunassa.
MtJ
syys 20, 2013, 13.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Wanhat lyijyt muistelevat
Vastaukset: 88
Luettu: 10213

Wanhat lyijyt muistelevat

Varmasti ostaisin noita tykinlaukauksia ja kanuunanlaukauksia, jos ne vielä olisi myynnissä :D

Nyt täytyy tyytyä ampumaan sorakasaan haulikolla, että saa jotain uudenvuoden tunnelmaa ennen tinaamista :(
MtJ
syys 18, 2013, 20.24
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Wanhat lyijyt muistelevat
Vastaukset: 88
Luettu: 10213

Wanhat lyijyt muistelevat

Pikkukakruna tuli juostua siinä Heinolan mustikkahaan kiskalla, viereisestä ovesta mentiin kapakkaan sisälle. Siihen aikaan, kun olin ihan semmoinen tumppi, sai pennin karkkeja, irtokarkkeja siis. Sitten muistan, kun saatiin enemmän rahaa, ostettiin kiinanpommeja, siis jättikiinalaisia ja tavallisia ja sitten vielä papatteja. Joskus ei saanut ostettua kun pari papattimattoa, sitten piti purkaa niitä, että oli poksuteltavaa pidemmäksi ajaksi. Se oli ihme aikaa, kiinalaisia ja jättikiinalaisia sai ostaa kuka vaan, mistä tahansa. Ihme se oli, jos niitä ei saanut R-kiskalta tai joltain muulta lähikiskalta.

Niin ja kun tulin siihen jonkunlaiseen autoiluikään tai "suht lähelle", ajettiin yksi Datsun 100A ojaan serkun kanssa. "Harjoiteltiin". Saatiin sedältä melkein selkään siitä, se oli just ostanut sen itselleen autoksi. Legendaarisen surkee nuhapumppu se sata-aakkonen. Se oli vielä vaaleansininen, poiketen väriltään siitä yleisesti muistetusta kusenkeltaisesta.