Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jusukin
loka 4, 2017, 15.06
Keskustelualue: Lava
Aihe: Seuraava Potku-tapaaminen 28.10.2017
Vastaukset: 13
Luettu: 5339

Seuraava Potku-tapaaminen 28.10.2017

Meillä on toistakymmentä, otan mukaan.
Jusukin
syys 22, 2017, 16.19
Keskustelualue: Lava
Aihe: Seuraava Potku-tapaaminen 28.10.2017
Vastaukset: 13
Luettu: 5339

Seuraava Potku-tapaaminen 28.10.2017

Terve,
Tässä lajikuvaus Kombasta.
Hienoa olla mukana Potku-päivillä ja kiva päästä tekemään myös kokeneiden taistelijoiden kanssa! Tällöin voi Kombassakin käyttää voimaa ja pääsee haastamaan osamistaan mm. omien muotojen vahvuuden ja pärjäämisen puolesta ✌ :)


"Komba on Suomessa kehitetty yhteisöllinen taistelulaji. Sen perustana on interaktiivinen liikemeditaatio ja sen pohjalle rakennettu fyysinen pelimekaniikka, joka mahdollistaa joukkotaistelun, asetekniikoiden ja sodankäynnin taiteen loputtoman kehittelyn.

Lajiharjoittelun ensisijaisina tavoitteina ovat yksilökohtaisen fyysisen älykkyyden, vuorovaikutteisen parviälyn kehittäminen, flowstate ja maailmanrauha. Komban filosofia tarkastelee vallankäyttöä, voimankäyttöä ja konfliktitilanteita pelinä, jota voi ymmärtää, hallita ja kehittää.

Laji sopii kaikille. Harjoittelu ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Yhteisössämme on paljon kamppailu-, tanssi- ja meditaatiotaustaisia ihmisiä ja alojen välistä yhteistyötä. Treeneissä on tarjolla teetä ja yleensä treenin jälkeen saunotaan porukalla."