Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

sakke94
syys 8, 2017, 00.06
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Aloittelijoiden tukipulina
Vastaukset: 452
Luettu: 114772

Aloittelijoiden tukipulina

Joo tulee tutkittua tosi paljon etukäteen aina ennen varustehankintoja ja useimmiten joutuu kuitenkin itse kokeilemaan ennenkuin tietää onko asia x hyvä. Yleisesti ottaen lonsdalella on kyllä todella halvat hinnat ja kaikki muut tuoteet paitsi yhdet shortsit on toimineet hyvin, niissä repesi taskut parin lenkin aikana.

Ilmoittauduinkin jo BJJ peruskurssille, saa nähdä miten miestä viedään.

Onko noissa BJJ sparreissa ihan satalasissa vääntöä vai rennompaa tekniikan opettelua? Varmaan aloittelijana ei osaa aina hallita voimiaan niin vähän huolettaa ettei tule ylilyöntiä suuntaan tai toiseen. Esim jonkun lukon liian nopeaa tekeminen repimällä.
sakke94
syys 7, 2017, 19.07
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Aloittelijoiden tukipulina
Vastaukset: 452
Luettu: 114772

Aloittelijoiden tukipulina

Tilasin tuon lonsdalen judo asun 170 koossa ja äsken hain postista. Takki on paksumpaa kangasta ja vaikuttaa todella kestävälle, housut on ohuemmat mutta hintaansa nähden ihan ok oloiset. Hihat ja lahkeet on hyvän pituiset. Takki on vähemmän harteikkaalle (mahakkaalle) suunniteltu ja vyön laitettua vyötärölle t-paita / rintakarvat paistaa V-aukon välistä :D Tuosta ei taida teknisesti olla mitään haittaa kunhan kamat pysyy päällä lattialla pyöriessä?
sakke94
elo 24, 2017, 12.41
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Aloittelijoiden tukipulina
Vastaukset: 452
Luettu: 114772

Aloittelijoiden tukipulina

Onkohan tämä ketju vielä elossa? :D Olen uusi foorumilla.

Olen 23v ja kovassa harkinnassa aloittaa BJJ tai judo, todennäköisimmin BJJ ensi keväänä mikäli saavat aikuisten alkeiskurssin pystyyn. Syksylle oli resurssipula ja ei ole kuin yksi viikonlopun pituinen "peruskurssi". Mielessä opetella lajia ihan kuntoilun kannalta samalla tekniikoita oppien, kisat ei ainakaan tällä hetkellä kiinnosta.

Kysymys liittyy kuitenkin asuun. Pystyykö tämmöisellä http://fi.sportsdirect.com/lonsdale-jud ... e=63212101 käymään myös BJJ treeneissä? Ilmeisesti judo asut on yleisesti paksumpia ja kuumempia kuin BJJ asut. Tuon hankkimista harkitsen siksi koska on uutenakin puolet halvempi kuin käyteyt BJJ asut. Samoin tuo kävisi juuri siihen judoonkin mutta tuskin tulee molempia aloitettua, ainakaan siitä ei kovin usein kuule rohkaisevia tarinoita että olisi käynyt monen lajin peruskurssit.

Lisäksi onkohan 170cm pitkänä mutta todella harteikkaana ja jonkun verran mahakkaanakin järkevämpää ostaa isompi 180 koko?