Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Kiehinen
elo 26, 2017, 08.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 962
Luettu: 89686

Esittelyt

Saksalainen miekoilla käytävä kaksintaistelu kiehtoo oleellisesti. Silloin kun vielä niitä suoritettiin, oli koulukunnassa arvostetuin se, jolla oli kasvoissa eniten arpia. Elettiin 1800 lukua. Samoihin aikoihin Saksa lähetti siirtomaahansa Afrikkaan rankaisuretkikunnan. Minulta löytyy Venetsialainen pistinmiekka, jota säilytän vain omistamisen halusta. Heittokirveet, kuten tapparat kiehtoo myöskin. Harjoittelen välillä heittokirveiden heittoa. Viimeksi Virossa noin pari viikkoa sitten. Paikka on lähellä Kosea, noin 40 Tallinnasta. Paikka tunnetaan "Viikinki kylänä". Saa hyvää ruokaakin, niin ja viinaa!

Kyllä, olen luonnossa liikkuja. Mukana jäniskaudella on jousi, ja joskus ihan vaan haulikko. Taskussa metsästyskortti ja vyöllä puukko, jonka kahva ei ole puuta. Eli en huoli puukoissa amatöörimalleja joiden kahva halkeaa, kun teet polttopuita. Kahvan on oltava kumia, elämmehän 2000 lukua. Päässä on kesällä Boonie. Tietysti kuminauhalenkeillä joihin saa haulikonpanoksia. Talvella sissipipo. Kalvomaiharit ovat laitosten käytävillä kulkevien sieluttomien luopioiden kenkiä. Maiharissa kuuluu olla pintamateriaalina nahkaa, jota voi voidella mehiläisvahalla.

Tappelun alkaessa tykkään potkaista mieluiten munille. Sodan syttyessä isken puukolla mieluiten selkään. Mielestäni tiedustelijaryhmän tarkka-ampuja on surkein rooli mitä voi armeijassa olla. Siksi, koska heillä ei ole kuin ehkä vähäisiä määriä pentriittiä mukanaan. Pitää olla heksotolia, ja todella paljon. Jekkulankaa tulee jättää jälkeensä, ja kun eläin tai ihminen sen onnistuu ala-raajallaan siirtämään, iskee jousi iskurin liikkeelle, saattaen sen voimalla nalliin, joka puolestaan sytyttää heksotolin. Seuraa näytös, kun useampi kourallinen jousiteräksestä valmistettuja hauleja leviää ympäristöön, repien kaikkien elollisten kudokset S-marketin myymän paseeratun tomaattikastikkeen näköiseksi verisohjoksi.

-Kiehinen, Wild Warrior.jpg.