Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Akvolilio
huhti 11, 2018, 23.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulliset pelit, leikit ja kisailut
Vastaukset: 83
Luettu: 14224

Kamppailulliset pelit, leikit ja kisailut

Ainakin melko aloittelijan näkökulmasta (eli omastani) kyseinen harjoite näyttää sekä hauskalta että hyödylliseltä. Uskoakseni enemmistö treeneissä käyvistä ihmisistä haluaa treenata kunnolla ja oppia asioita. Vaihtelu kuitenkin virkistää ja välillä on kiva tehdä asioita eri tavalla. Lisäksi hyvä tunnelma treeneissä lisää motivaatiota tulla seuraavalla kerralla ja mitä enemmän treeneissä käy, sitä enemmän oppii. Kyseinen harjoite ei olisi itsellenikään haitaksi esimerkiksi tasapainon vahvistamisen vuoksi.

Mielestäni leikinomaiset harjoitteet ylipäätään ovat kiva lisä treeneihin, aina silloin tällöin. Omissa treeneissä niitä on melko harvoin, eikä itseäni haittaisi vaikka niitä olisi vähän useammin. Tietenkin on parempi, mitä enemmän leikit saadaan yhdistettyä kamppailuun. Esimerkiksi tavallinen hippa olisi melko tylsää ja tuntuisi todennäköisesti turhalta, mutta oikein valitut harjoitteet päinvastoin voivat piristää treenejä! :)