Haku löysi 1 tuloksen

Aramir
elo 25, 2017, 09.03
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Uhkaavat/vaaralliset/yllättävät tilanteet baarissa
Vastaukset: 40
Luettu: 3711

Uhkaavat/vaaralliset/yllättävät tilanteet baarissa.

Kolme tilannetta, mitä minulla tulee mieleen. On niitä muitakin, mutta ei tule juuri nyt mieleen.

Eräs herra ulosjouduttuaan uhkasi sanallisesti kirveellä minua, jolloin kyllästyneenä sanoin, että haepa se kirves kuule tänne ja katsotaan miten käy. Herra kaivoikin selkäpuoltaan ja nappasi retkikirveen sieltä. Tuli vähän kiire saada "kirvesmies" maahan.

Toinen paha tilanne oli, kun kaksikerroksisessa baarissa korvanappiin tuli ilmoitus, että puukotus tapahtunut. Rynnin alakertaan ja huomasin työkaverini pitelevän kylkeään ja hän osoitti suunnan, jossa puukkojunkkari oli. Siellähän se odotteli puukko oikosena. Sen verran adrenaliinin vallassa olin, että kävelin reippain askelin herran luokse ja napautin reippaan oikean yläkoukun ja leikki loppuikin siihen.

Kolmas perin ittumainen tilanne tuli, kun mustalainen näytti rauhanlippua ulko-ovelta ja viitteli tulemaan lähemmäksi juttelemaan. Minä varautuneena kävelin sinne ja hupsista vaan, kun tuli pippurisumut silmille. Minä olen onneksi siitä harvinainen tapaus, että pippuri ei vaikuta minuun niin voimakkaasti, jolloin minulla on puolitoista minuuttia aikaa toimia. Silmät pysyy auki tahdonvoimalla ja kirvely nyt on toissijaista. Tuli mustalaiselle kiire, kun tuumasin kesken sumutuksen, että tuo *aska ei sitten toimi minuun. Ulkona jaettiin sitten parin heilautuksen verran oman käden oikeutta.