Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

sinappi
joulu 3, 2015, 22.29
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 935
Luettu: 192692

Krav Maga

Tim0 kirjoitti: Luulisin että etenkin Suomessa BS:llä ei pitkälle pötkitä, täällä ollaan tällaasia pirun rehellisiä, pohojalaasia jääräpäitä. Taitaa tuo BullShido olla enemmän Jenkkilän ongelma, vai?
Linkittämäsi bullshitexposed.comin tekstihän lähti siitä olettamuksesta, että Krav Maga on bullshittiä, koska sen harjoittelu on aivan samanlaista kuin perinteisten kamppailulajien harjoittelu, johon ei kuulu harjoittelu täydellä kontaktilla täysillä vastaan laittavaa vastustajaa vastaan. Ollaksemme samaa mieltä tekstin kanssa, meidän pitäisi yhtyä näkemykseen siitä, että nämä ns. perinteiset kamppailulajit ovat niin ikään myös bullshittiä. Kuitenkin aika iso osa Suomessa harjoiteltavista kamppailulajeista lukeutuu bullshitexposed.comin tekstin määritelmän mukaan perinteisiin kamppailulajeihin (choreographed traditional martial art). Silloinhan Suomessa olisi pötkitty pitkälle BS:llä. Mitä tekemistä tällä sitten on rehellisyyden tai pohjalaisuuden kanssa, se ei ainakaan minulle selvinnyt.