Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

sinappi
helmi 4, 2016, 16.16
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Naisten itsepuolustus
Vastaukset: 115
Luettu: 16478

Naisten itsepuolustus

Dojon Jäykin kirjoitti:
sinappi kirjoitti: Cross collar choke toiminee pienemmänkin naisen tekemänä, kunhan otteet saa ujutettua kiinni. Toisen kuristaminen tajuttomaksi tietysti helposti monessa tilanteessa ylittää sen, mitä on pidettävä kokonaisuutena arvioiden puolustettavana.
Käy vain tarkoitukseensa ja täytyy tehdä loppuun? Vai onnistuuko mielestäsi pelotteena?
En osaa arvioida. Ei nöyryytetty mies välttämättä käsittäisi, että kuristaja olisi voinut vaikka surmata hänet ilman että hän olisi kyennyt tekemään asialle mitään. Lukot ja kuristukset ovat loppuun tehtynä äärimmäisiä ipponeita, mutta pelotteiksi niistä ei välttämättä ole.
sinappi
helmi 3, 2016, 14.10
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Naisten itsepuolustus
Vastaukset: 115
Luettu: 16478

Naisten itsepuolustus

[video][/video]

Cross collar choke toiminee pienemmänkin naisen tekemänä, kunhan otteet saa ujutettua kiinni. Toisen kuristaminen tajuttomaksi tietysti helposti monessa tilanteessa ylittää sen, mitä on pidettävä kokonaisuutena arvioiden puolustettavana.
sinappi
helmi 1, 2016, 23.21
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Naisten itsepuolustus
Vastaukset: 115
Luettu: 16478

Naisten itsepuolustus

Oar kirjoitti:
sinappi kirjoitti: Jos kuvittelee, ettei koirankouluttajamaisella käskyttämisellä saavuta mitään, herää kysymys onko liiallinen kamppailuharrastaminen vieraannuttanut ihmisten välisestä kanssakäymisestä ja siitä miten nuo sosiaaliset tilanteet pilkun jälkeen yökerhon välittömässä läheisyydessä toimivat.
No näinhän voisi ehkä epäillä jos vain kamppailulajisivustolla kyseenalaistettaisiin kyseinen video. Mutta kun asia on juuri toisinpäin, Potku on ainut sivusto jolla näin kovasti yritetään "ymmärtää" tätä Ylen videota, kaikkialla muualla missä olen aiheesta nähnyt keskustelua tuomio on aina ollut VMP, etenkin naisilta, siis niiltä jotka eivät harrasta kamppailulajeja ja ovat joutuneet ahdistelijoiden uhreiksi.

[video][/video]
Noinhan tuo on. Ihmiset tietysti ajattelevat, että tuossa videossa esitetyt ratkaisut on tarkoitettu taharrush gamae -ilmiötä vastaan suojautumiseen. Tuohon ilmiöön liittyvä ahdistelu kuitenkin voi olla käsittääkseni niin härskiä, että pelkkä "ei"-sana tai käsilaukulla virpominen voi osoittautua riittämättömäksi. Ei pidä ymmärtää, että uskoisin tietäväni, miksi Ylen video on julkaistu. Kaiketi siksi, että ahdistelu yleisesti on ollut paljon puheenaiheena - ei pelkästää arabikulttuurin mukana tullut ahdistelun muoto.

Intergalaktinen metodi saa rakastamaan ihmisten luovuutta.
Dojon Jäykin kirjoitti:
Ôari kirjoitti:
sinappi kirjoitti: Seurasin Tokiossa Roppongin yössä, miten japanilaistytöt yksi toisen perään torjuivat iholle yrittävän limaisen häirikön napakalla eillä ja kädenojentamisella.
;) suomennettuna; Kiai ja karatella niskaan? :lol:
Ja montako kertaa yritit....? 8-)
No huono oli vitsi joo. :rauhaa:
:lol:
Dojon Jäykin kirjoitti: Nyt voitaisiin kysyä tarkempia näkemyksiä, niitä kun ilmeisesti on, miten tuolloinen video pitäisi tehdä.
Vai onko tuommoista aivan turhaa yrittää? Pitäisikö tuohon saada jatko-osa: Mitä tehdä jos koira ei tottele.
Kovin vaikea tuollainen video olisi tehdä, koska "tottelematonta" vastaan joutuisi käyttämään hyökkäyksen torjumiseksi hätävarjeluna voimakeinoja mahdollisesti aika raa'alla kädellä, ja me kaikki lienemme yhtä mieltä siitä ettei fyysista kamppailua miltään videolta opi.
sinappi
helmi 1, 2016, 17.18
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Naisten itsepuolustus
Vastaukset: 115
Luettu: 16478

Naisten itsepuolustus

[video][/video]
Tässä hyvin tehdyssä mainosvideossa on vähän sama konsepti kuin Ylen hupivideossa, eli päättäväisellä kehonkielellä torpataan lähenemishalut. Jos kuvittelee, ettei koirankouluttajamaisella käskyttämisellä saavuta mitään, herää kysymys onko liiallinen kamppailuharrastaminen vieraannuttanut ihmisten välisestä kanssakäymisestä ja siitä miten nuo sosiaaliset tilanteet pilkun jälkeen yökerhon välittömässä läheisyydessä toimivat. Kelle nuo sitten ovat itsestäänselvyyksiä, kelle eivät. Eihän tyypillinen ahdistelutapaus ole sellainen, että uhrin kimppuun käydään kaikin voimin. Toisaalta, jos ahdistelija on päättäväinen, olisi hyvä osata muutakin kuin efoa.

Seurasin Tokiossa Roppongin yössä, miten japanilaistytöt yksi toisen perään torjuivat iholle yrittävän limaisen häirikön napakalla eillä ja kädenojentamisella.