Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Ale
maalis 4, 2005, 14.36
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Bruce Lee
Vastaukset: 303
Luettu: 56899

Andy kirjoitti: Se homma ei mennyt ihan noin. Muuten oikein, mutta nalli työnsi kuulan vain piippuun asti, minne se jumittui. Tämä tapahtui kohtauksessa, jossa patruunoita piti näkyä ja jossa olisi pitänyt käyttää ei laukeavia näköispatruunoita. Luodin puuttuminenkin hoksattiin, mutta kellään ei hälytyskellot soineet.

Sitten myöhemmin samaan aseeseen pantiin paukkupatruunoita, joissa on ruutia, muttei luoteja ja niillä ammuttiin Brandonia. Kuula tietysti sitten lähti.

On aivan mahdotonta, että pelkkä nalli voisi missään muussa aseessa kuin piekkarissa lennättää kuulan sellaisella vauhdilla, että se tappaisi. Käytännössä se pääsee rihloiin vain pari senttiä. Kaverilla meni pistooli rikki tällaisen takia.
Niinpä tietysti, minä vähän ihmettelinkin että, mistä pelle pelottoman pajasta ne nallit oikein olivat.

Tuo venejuttu on Musashista. Mies taisteli uransa loppuaikana kaksintaistelunsa puumiekalla käyttäen, vaikka onkin tunnettu nimen omaan kahden miekan käytöstä, joita taas käytti isommissa kähinöissä.
Ale
maalis 4, 2005, 09.18
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Bruce Lee
Vastaukset: 303
Luettu: 56899

Re: ..

TimoS kirjoitti:
DaNjA kirjoitti:sillä on kait ollut poika mut kuollut,mutta mihin se kuoli
Brandon Lee kuoli elokuvan The Crow kuvauksissa, kun jostain syystä yhdessä kohtauksessa käytetty ase ampuikin jotain joka osui hänen vatsaansa. Kyseessä oli siis käsittääkseni tälläinen elokuva-ase, joten luoti se ei kaiketi ollut.
Kyseessä oli kyllä ihan normaali 44mag kaliberin revolveri.

Virallinen selvitys oli muistaakseni että:
Leffan tuotannossa oli töpeksitty, ja paukkupatruunat olivat loppuneet. Asiantuntematon tuotantoporukka oli sitten päättänyt tehdä kutit itse.

Olivat ottaneet hylsystä ruudin pois ja pistäneet luodin takaisin paikalleen, mutta jättäneet nallin edelleen paikalleen. 44:sen magnum nallissa oli sitten ollut riittävästi potkua heittää kuula riittävän syvälle aiheuttaakseen Brandonin kuoleman.
Ale
maalis 3, 2005, 18.56
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Bruce Lee
Vastaukset: 303
Luettu: 56899

Re: ...

DaNjA kirjoitti: mihin se jätkä kuoli?
Yksi varsin vahva teoria on että, kannabis-allergian aiheuttamaan aivoturvotukseen.
Brucehan oli jo aikasemmin menettänyt tajuntansa ja ollut lähellä kuolla pössytellessään.