Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Toisinsanoen
touko 23, 2016, 08.42
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Aloittelijoiden tukipulina
Vastaukset: 460
Luettu: 137874

Aloittelijoiden tukipulina

Pitänee koittaa tuota mielikuvaharjoitusta treeneissä. Toimivan kuuloinen tapa sinänsä opettaa tuo metodi, jossa oppilasta ei heti heitetä altaan syvään päähän :peukku:
Toisinsanoen
touko 22, 2016, 11.53
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Aloittelijoiden tukipulina
Vastaukset: 460
Luettu: 137874

Aloittelijoiden tukipulina

Kiitos kannustuksesta :) Itsellä kun on pelkona se, että päädyn siksi treenipariksi jonka kanssa kukaan ei halua treenata koska se "pilaa" heidän oman treeninsä. Mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa etene.
Toisinsanoen
touko 22, 2016, 10.52
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Aloittelijoiden tukipulina
Vastaukset: 460
Luettu: 137874

Aloittelijoiden tukipulina

Terve. Ensimmäinen postaus tänne ja toivottavasti menee oikeaan ketjuun. Itseäni kiinnostaisi kovasti aloittaa BJJ, mutta siinä on yksi ongelma tullut jo eteen. Olen käynyt kaksi kertaa kokeilemassa BJJ treeneissä, mutta huomaan etten pysty millään tekemään opetettuja tekniikoita. Vetäjän näyttäessä opittavaa tekniikkaa en vain saa hahmotettua sen oikeaa suoritustekniikkaa ja sitten onkin jo aika mennä parin kanssa treenaamaan sitä. Tässä vaiheessa aivoni hirttävät täysin kiinni enkä saa tehtyä tekniikkaa kunnolla. Tämä tuntuu olevan harjoituspareille tympeää, koska aika menee siihen että sähellän tekniikan kanssa tai vetäjä kädestä pitäen näyttää oikeaa suoritustekniikkaa. Muut aloittelijat tuntuvat tajuavan tekniikat suht nopeaan.

Taustoistani mainittakoon että lähenen iältäni kohta kolmeakymmentä ja aikoinaan olen käynyt myös judon peruskurssin. Siinä auttoi kun sain kärsivällisen kaverini kanssa tehdä omaan tahtiin tekniikoita ja tykkäsin siitä vääntämisestä randorissa. Laji kuitenkin jäi silloisten työvuorojen ja opiskelun myötä. Ennen nykyiseen asuinpaikkaan muuttoani harrastin päälle vuoden potkunyrkkeilyä eikä siinä ollut koskaan ongelmia lyöntisarjojen kanssa tms. Eli, kysymys kuuluu pitäisikö vain suosiolla todeta että BJJ ei ole minua varten? BJJ vaikuttaa lajina olevan mahtava harrastus kaikkine ilmenemismuotoineen ja siihen olisi nyt minulla mahdollisuus useammassakin seurassa.