Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Karihtala
joulu 10, 2015, 12.56
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: BJJ-pukutietokanta
Vastaukset: 128
Luettu: 64133

BJJ-pukutietokanta

Pituus 183
Paino 83
Normaali raajapituus, syliväli sama kuin pituus jne. Vyötärö jotain pari milliä vajaa 80.

Tatami Estilo 5.0 (A2L)

Mulla oli aiempi malli tästä A3 koossa, kunnes kulutin puhki. Täydellinen istuvuus tässä puvussa, ei paljoa eroa A3-koosta, mutta vähemmän ylimääräistä mahalla ja vyötäröllä. Liikkuvuus mainio. Olen tätä pessyt ainoastaan 30 asteessa, koska pelkään kutistumista jos lykkään kuumempaan. Nyt muutamakymmentä pesua takana, ja edelleen loistava.

Gameness Elite 2014 (A2)

Takki on loistava, muutaman kerran pesty kuumalla (ja ainakin 50 kertaa kylmällä) koko puku, edelleen menee arvokisatarkastuksissa läpi.
Housut ovatkin sitten järkyttävintä tårta på tårta mitä oon päälleni laittanut. Liian kapeat reisistä, huono kiristysnauha, surkeaa ripstoppia joka hien tullessa liimautuu ihoon. Heitin nämä roskiin nopeasti, käytän nykyään takin kanssa Breakpointin housuja, kun niitä tuli 2 gi:n mukana.
Takissa sisällä mukava rashguard-materiaali, siitä plussaa.

Gameness Air 2014 (A3)

Ainut positiivinen asia mitä tästä saa on hinta ja keveys. Kaulus on todella hirttoköysimäinen, hihan suut ovat järkyttävän suuret, tuosta saisi isokin mies tuplaspidergripit kiinni. Kokotaulukko aivan pisin... No, tiedätte kyllä.

Pesin kolmesti 90 asteessa että sain edes jotenkuten hyvän kokoisen tästä. Käytän korkeintaan punnituksissa, vaihdan sitten tokaan matsiin puvun.

Break Point Deluxe 2015 (A2)

Eniten käytössä oleva gi tällä hetkellä. Mukana tuli kahdet housut, joista toiset kevyemmät. Paras kaulus mitä olen koittanut, pehmeä ja paksu. Kolmen 30 asteen pesun jälkeen istui meikäläiselle kuin valettu.
Hintaa puvulle tuli muistaakseni 160 dollaria jos kotisivulta tilaa. Paras puku mitä olen käyttänyt.