Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 10 tulosta

Ronin
marras 24, 2008, 10.02
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

Re: Uniketju

Nauses kirjoitti: Potku vaikuttaa selvästi uniin!
Kyllä, viimeöinä näin seuraavanlaisen:

Olin jossain asunnossa, jossa jostain syystä menin täysin tyhjään huoneeseen jätettyäni pistoolini keittiön pöydälle. Sitten kämppään ilmestyivät Mänzy ja joku nörtti ja nörtti suuntasi suoraan toiseen huoneeseen tietokoneen äärelle, mutta Mänzy lukitsi "asuttamani" huoneen oven ja hetken päästä avasi sen, heitti sisään simpanssin (siis eläimen) ja lukitsi oven taas. Simpanssi oli ihan mukava, mutta tavattoman hellyydenkipeä ja yritti halata minua kokoajan. Taputtelin vähän sen päätä ja sitten löysin muuten tyhjästä verhotangosta kultaisen hiuspinnin, jolla tiirikoin huoneen lukon ja huomasin, että Mänzy tuli juuri vessasta sylissään iso lasti wc-paperia. Tönäisin hänet sitten tyhjään huoneeseen missä simpanssi oli ja lukitsin huoneen oven, kosto elää, prkl! Sitten menin keittiöön ja huomasin Mänzyn purkaneen pistoolini ja jättäneen oman .45cal 1911-kisapyssynsä sen viereen kasattuna. Otin tämän loukkauksena ja purin hänen aseensa, kasasin omani ja lähdin ulos.

Ulkona oli valoisaa, mutta sumuista ja sateista ja juoksin hiekkatietä pitkin pakoon jotain (en muista kuollaksenikaan mitä) kun kuulin askelia kaukaa takaa. Huomaan tien sivussa puun ja menen vatsalleni makaamaan kosteaan ruohikkoon puun taakse siten, että näen tien ja osoitin pistoolini äänien suuntaan. Muistan ajatelleeni, etten ollut koskaan aiemmin ampunut tuelta. Sitten näin punaista tien päässä ja huomasin sen olevan puolisoni punaisessa juoksutakissaan. Juoksin häntä vastaan ja halasimme. Sitten heräsin ja unesta jäi tosi kiva fiilis, siitä lopun halauksesta, mutta fiilis parani vielä kun huomasin, että olin nukkunut vasta vajaan tunnin ja yötä riitti vielä pitkälle.

Ei sitten hajuakaan mitä kys.uni tarkoitti...
Ronin
tammi 29, 2007, 14.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

Wohou, taisin nähdä viimeyönä elämäni ensimmäisen Potku-aiheisen unen!

Unessa mulla oli menny bänks tyttöystävän kanssa ja siinä angstatessani kiersin baarista baariin. Sit eksyin vihdoin lafkaan, jossa oli pelkästään kauniita neitosia ryypiskelemässä, mutta sit pihalta mun perään tuli sellanen hemoläski jannu, joka oli homppeli ja totaalisen rakastunu muhun. Siinä sit ensin kiltisti koitin selittää, että en ole hanuristi, mutta tyyppi ei ottanu uskoakseen vaan kokoajan yritti saada lähempää kontaktia. Sit päätin, että helvetti, mä meen sanoon portsareille, että kohta menee hermo tohon persreiskaan.
Anyway, olen just tullu narikalle ku huomaan, että Kari Aittomäki nojailee seinään (saman näkösenä ku Gun-ketjun kuvassa) syventyneenä Vene-lehteen. Toisena portsarina on poikkeuksellisen skrodessa kunnossa oleva Yamazu, joka sanoo, ettei Kari ehdi nyt jeesata kun sen pitää valita minkä veneen se ostaa huomenna. Eli Yamazu ottaa tehtäväkseen poistaa läskihomppelin baarista. Siinä sit tulee käsikähmää ja Yamazu pöllyttää punkeroa oikeen huolella ja mä katselen vieressä suu auki ihmetellen, että miten helvetissä sen toiminta näyttää niin hirveän paljo samalta mättämiseltä mitä itse olen treenaillu. Sit lopuksi kun kaveri on jo puolitajuttomana turpasaunasta niin Yamazu riisuu tyypiltä kengät, housut ja paidan ja heittää sit vasta ulos lumihankeen. Kysyn jälkeenpäin, että tuoltako se Bujinkan-touhu näyttää ja Yamazu toteaa olan kohautuksella "shu-ha-ri".
Ei siinä mitään, tilaan toisen tuopin ja menen juttelemaan yhdelle poikkeuksellisen nätille tytölle, jota oon katsellu siitä lähtien ku saavuin paikalle. Pienen inttämisen jälkeen ja melkeen punkeron kohtalon jakamaisillani vihdoin tajuan, että olen lesbo-baarissa.
Ronin
elo 8, 2006, 11.56
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

Pire kirjoitti: Mä näin viime yönä sellasta unta, että luin täältä Potkusta Andyn kirjoitusta. Seurattuaan pitkään hanmoodo-harjoituksia ja -kilpailuja, hän oli tullut siihen tulokseen, että laji parantaa huomattavasti harrastajan edellytyksiä pärjätä itsepuolustus- tai katutappelutilanteessa. Lievästi outoa. :lol:
:smt043

Näin itse pari yötä sitten ihan selvästi kasvissyöntiin kehottavan unen:

Olin tiskialtaalla ja valmistin paraikaa jotain kummallista, raakaa pihviä jollekin vieraalle. Toisessa tiskialtaassa oli maissista tehty pihvi. Uitin lihapihviä kylmässä vedessä kun siitä rupesi lohkeilemaan pieniä paloja ja sitten se hyökkäsi kimppuuni. Huomasin taistelun tuhinassa, että keittiön pöydällä on yksi maissintähkä, mutta se ei tehnyt mitään outoa. Jouduin perääntymään olohuoneeseen, jossa keskellä huonetta, ilmassa leijui käkikello, tummaa puuta. Who gets that? :?
Ronin
tammi 14, 2006, 08.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

Yhtäkaikki en ole vieläkään löytänyt tukea väitteelle, ettei vampyyreilla olis verta. Legendahan lähti Vladista ja tällä kyllä virtasi veri suonissa, joten voitaisiinko sanoa, että alkuperäisillä vampyyreilla on verta? :?
Ronin
tammi 14, 2006, 06.56
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

Alioppilas kirjoitti:
fatman kirjoitti:Ronin, vampyyreilla ei ole verta.
Mihin se vampyyrien imevä veri sitten joutuu?
Ha! Mitenkäs tuohon vastaat, fatman? ;)


Anyway, tässä taas yksi erikoisempi uni parin vuoden takaa:

Asuin tämän unen aikaan vielä isäni luona ja uni alkoi siitä kun olin kävelemässä yksin parkkipaikalta kyseistä kerrostaloa kohti kesäisenä päivänä. Kaikki muut ihmiset olivat kadonneet jonnekin tai sitten kyseessä oli erittäin valoisa kesäyö.
Anyway, yhtäkkiä aistin mielessäni toisen tietoisuuden ja kysyn tältä kuka tämä on. Tietoisuus sanoo minulle, että hän on Saatana. No hohhoijaa, suhtaudun erittäin skeptisesti siihen ja aikani intän vastaan ja väitän vaan mielikuvituksen tuotteeksi samalla kun "Saatana" väittää, että hän on juuri tappanut Jumalan ja hallitsee nyt kaikkea.
Päästyäni rapun ovelle käsken häntä todistamaan tämän: rapun oven pitäisi olla auki joten käsken häntä lukitsemaan sen. No, ovi on lukossa. Ajattelen, että tämä oli vain huonoa tuuria ja käsken avaamaan lukon. Kokeillessani ovi aukeaa. Ajattelen, että ehken vain vetänyt sitä tarpeeksi lujaa ensimmäisellä kerralla ja käsken lukitsemaan oven uudestaan. Lukkoonhan se menee. Tässä vaiheessa alan uskoa pääni sisällä olevaa vierasta. Ääni käskee minua kääntymään ympäri ja näen, että toisesta suunnasta noin 300m päässä minua lähestyy klovni. Saatana kertoo, että kyseinen hahmo on osa häntä ja hän on tulossa tappamaan minut. Lähden juoksemaan pakoon talon takana olevaan metsään. Aikani juostua pysähdyn ja huomaan yllätyksekseni, että metsässä ei olekaan puita; ainoastaan puiden kokoisia sieniä. Ikään kuin tuo ei olisi tarpeeksi outoa huomaan, että näillä jättisienillä on ihmiskasvot, ja että ne nukkuvat, ja että syvänoloisesta unesta huolimatta niiden suista ja nenistä ryöppyää jatkuvalla syötöllä oksennusta. Tajuan olevani polviin asti oksennusliejussa ja huomaan n.10m päässä kissani, joka on paraikaa vajoamassa pinnan alle. Säntään kissani luo, nostan sen ja heitän sen kuivalle maalle samalla kun itse vajoan oksennusliejuun. Lopulta pinnan alle vajottuani tunnen kuinka oksennus menee sieraimistani sisään ja herään.

Minunkin mittapuullani tämä oli kohtalaisen hauska uni joten pakkohan se oli kirjoittaa heti heräämisen jälkeen ylös viimeisintä yksityiskohtaa myöten.
Ronin
tammi 13, 2006, 13.16
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

fatman kirjoitti: Ronin, vampyyreilla ei ole verta. :shock:
Interview With a Vampire-leffassa on! :lol:

Sitäpaitsi, miten muuten vampyyrit tekisivät uusia vampyyreja? Puremallahan vaan tapetaan ja imetään verta. :?

On tämä sen verran vakava asia, fatman, että nyt kyllä odotan sinulta joitain perusteluita ja selkeitä tutkimuksia tukemaan väitettäsi.
Ronin
tammi 13, 2006, 01.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

Jep. Senkin uhalla, että haukutaan pehmoksi niin sanon, että romanttiset unet on kivoja. :D
Ronin
tammi 13, 2006, 00.45
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

En tiedä, mutta mulla oli samantapainen uni ei niin kauan sitten:

Juoksin muutaman kaverin kanssa pakoon mustaan nahka-asuun sonnustautunutta, naispuolista vampyyria. Yksitellen tämä naisvampyyri tappoi kaikki kaverini ja lopulta minä olin ainoa henkiin jäänyt. Juoksin kerrostaloon ja lähdin pinkomaan portaita ylös. Vampyyri seurasi kerrosta alempana perästä. Jossain vaiheessa rupesin ajattelemaan, että miksipä mun täytyis nyt niin hirveästi tässä juosta ja rehkiä? Ja vielä kun takaa-ajaja on kaunis nainen (joo, joo, vampyyri, mutta so what?). Mitä niin pahaa siinä on? Pysähdyin kulman taakse ja jäin odottamaan saalistajaani. Olin nähkääs saanut erittäin loogisen ajatuksen. Kun tämä vampyyri-kaunotar juoksi kulman takaa hyppäsin yllättäen tämän päälle, kaadoin hänet maahan (muistaakseni single legillä), kipusin hänen päälleen ja purin häntä kaulaan ja join hänen vertaan. Loogista, eikö: jos vampyyri jahtaa sinua imeäkseen vertasi, ota itse vampyyri kiinni ja ime tämän verta. Miksei kukaan aiemmin ole keksinyt tätä?
Anyway, siinä sitten noustiin ylös loppujenlopuksi ja minusta oli myös tullut vampyyri. Moiset ovat tietysti kuolemattomia joten nyt olin kuolematon ja minulla oli erittäin kaunis tyttöystävä, jonka kanssa pystyimme hekumoimaan iäisyyden. Bite the vampire!
Ronin
tammi 12, 2006, 13.46
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

Paappa kirjoitti: Ronin, et ole ajatellut turvautua esim. katolisen kirkon palveluihin? Heiltä löytyy asiantuntemusta tällaisiin tilanteisiin. :evil: Kannattaa toimia ennen kuin infektio leviää kasvoihin ja alat ruiskuyrjötä hernesoppaa ;)
Mitä turhia, tollaset unet on niitä kaikkein hauskimpia. :D Kuulemma silloin näkee värikkäitä/vauhdikkaita "painajaisia"* jos syö paljon sokeripitoisia juttuja ennen nukkumaanmenoa. En muista mitä tuolloin olin syöny.

*onko uni painajainen jos siitä pitää? Meinaan esim. yllämainittu uni oli ahdistava, tottakai, mutta siitä herätessä oli sellanen "wow, cool!"-fiilis.

On mulla muutamia muita about yhtä värikkäitä unia, mutta lisäilen niitä vähän myöhemmin. Dreams rule! 8)
Ronin
tammi 12, 2006, 01.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47884

Näin kerran seuraavanlaista unta:

Oltiin valmistautumassa siskon ja faijan kanssa (asuttiin silloin kolmistaan) joihinki juhliin. Faijalla ja mulla oli jo puvut päällä ja sisko vielä meikkaamassa. Faija katsoi telkkarista uutisia ja kutsui mut ja siskon katsomaan. Uutisissa oli juttua siihen aikaan oikeasti Vantaalla pyörineestä ns. "Vantaan raiskaajasta" ja sit yhtäkkiä olin isolla nurmikentällä ja oli varhainen kesäilta. Mulla oli kevyt rintapanssari, miekka vyöllä ja kypärä päässä. Huomasin seisovani keskiaikaisen sotajoukon ensimmäisessä rivissä. Kenttä vietti alaspäin ja alempana kentällä oli vihollisarmeija. Miten siirryin keskiajalle? En tiedä. Sitten nämä kaksi armeijaa lähtee vyörymään toisiaan kohti ja taistelu kestää pitkään. Parin tunnin päästä huikkaan vierustoverille, että mun on pakko mennä sivuun vetämään henkeä. Kävelen pois taistelukentältä ja näen lähellä erittäin tummaa, melkein mustaa puuta olevan ränsistyneen, kaksikerroksisen talon. Menen sisään etsimään vessaa. Sisällä törmään kahteen nunnaan. Vaikuttavat vajaaälyisiltä joten suunnistan omin avuin yläkertaan ja löydän wc:n. Valot eivät toimi paitsi joten kuten; välkkyvät aina välillä. Siinä seistessäni pöntön ääressä huomaan vieressäni ammeen. Amme on täynnä jotain mustaa tököttiä ja tarkemmin asiaa tutkiskeltuani huomaan, että ammeessa on kuollut nunna, jonka vatsa on viilletty auki, ja musta tökötti on verta (miten näin veren läpi auki leikatun vatsan...who knows?) ja sisälmyksiä. No, lähden takaisin alakertaan ja kun astun nunnien eteen he katsovat kauhuissaan jotain takanani. Ehdin juuri kääntyä ympäri kuin järjettömän kookas, mustan varjon ympäröimä mies lyö minua, kaadun maahan ja viimeinen muistikuva on siitä kuinka tämä mies potkii ja talloo minua. Herään hetken kuluttua samasta kohdasta lattialta aika huonossa hapessa. Kuulen kuinka tämä mies on keittiössä komentamassa näitä kahta nunnaa tekemään itselleen voileivän. Jotenkin tiedän, että tämä on se "Vantaan raiskaaja", sama mies. Ryömin verissäpäin viereiseen huoneeseen etsien jotain kättä pidempää. Löydän kirveen ja nousen ylös. Kävelen keittiön ovelle ja jään oven viereen, kulman taakse odottamaan kirves koholla. Kohta mies kävelee keittiöstä ulos ja kun hän kääntyy eteeni lyön häntä kirveellä päähän. Kirves uppoaa hänen otsaansa ja hänen ilmeensä on todella hämmästynyt. Irrotan kirveen ja lyön vielä kerran samaan kohtaan. Vasta sitten hän horjahtaa taaksepäin, edelleen tajuissaan, ja jään seisomaan pakoilleni kirves kädessä valmiina kolmanteen lyöntiin. Tässä vaiheessa nunnat tulevat keittiöstä voileivän kanssa ja alkavat survoamaan sitä raiskaajan pään sisälle (siinä oli ammottava haava kirveen iskujen jäljiltä ja aivot näkyivät) mutisten samalla. Mutinasta sain selville, että nunnia oli alunperin ollut kymmenen, mutta että raiskaaja olisi raiskannut ja tappanut heitä pitäen heitä vankinaan vuoden ajan ja nämä kaksi olivat viimeiset hengissä olevat, joskin järkensä menettäneet, nunnat. Ajattelin englanniksi "this is fucked up, I'm outta here." ja lähdin ulos. Muistin samalla ulkona käytävän suuren taistelun ja rupesin juoksemaan. Kummastakaan armeijasta ei ollut jälkeäkään; koko niitty näytti siltä kuin kukaan ei olisi ikinä kävellyt sen yli. Taivas oli veren punainen. Katsoin nurmikenttää ja huomasin, että sen keskellä seisoi yksi, erittäin suuri, musta, puinen, ylösalainen risti. Sitten heräsin.

Minulla on tapana värikkään unen nähdessäni heti herättyäni ottaa käteen kynä ja paperi ja kirjoittaa ylös koko uni viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ainoa tapa muistaa uni tarkasti; pelkän vessassakäynnin aikana ehtii unohtaa puolet hauskasta unesta.