Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Kat
syys 8, 2015, 00.44
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 958
Luettu: 81165

Esittelyt

Heippis

Kolmekymppinen naisihminen Seinäjoelta. Vuoden verran olen harrastanut Krav Magaa, ja koko ajan mielenkiinto kamppailua ja eri lajeja kohtaan lisääntyy, ja aikomuksena on aloittaa rinnalle toinenkin laji, MMA nyt ensiksi kokeiluun.

Ennen kamppailua harrastin ainakin 8 vuotta kehonrakennuspainotteista kuntosaliharjoittelua, mutta se alkoi tuntua liian pinnalliselta ja tylsältä lajilta, motivaatio taisi loppua jo ainakin pari vuotta sitten. Lisäksi musta tuntui, että vaikka pystyinkin tietyissä liikkeissä nostaa melko isoja kuormia, ja joissakin kohdissa vartaloa oli sitä "palaakin" ihan sopivasti, niin en kuitenkaan pysty mihinkään, jos pitää jotain toiminnallisempaa tehdä. Olin (ja olen vieläkin, mutta en niin pahoin) kömpelö ja kankea. Niistä isohkoista lihaksista ja kohtuullisesta penkkituloksesta ei kuitenkaan ole ihan hirveästi hyötyä punttisalin ulkopuolella.

Mulla on tapana harkita ja meinata asioita pitkään, joten kamppailuakin meinasin monta vuotta, ennen kun aloitin. Sitä ennen harrastin mm paritanssia jonkin aikaa, mutta siinä turhautti seuran lavatanssipainotteisuus (itse olisin tykännyt rock´n´swing-tansseista), ja lisäksi totesin, ettei seuraajan rooli sovi mulle.