Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

JKoskinen
huhti 29, 2006, 19.59
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vaivat
Vastaukset: 236
Luettu: 38717

Minulla tuli yhden harjoitteluleirin jälkeen parivuotta sitten selän kanssa jokin ongelma, mihin keksin ratkaisun vasta vähän aikaa sitten. Vuosia olen kyllä ihmetellyt erilaisia asentoja selän kannalta, mutta vasta wt:n asento kertoi totuuden. :)

Nukkuessa tahtoi mennä alaselkä jumiin, ettei oikein ekaan 5min. haluaisi liikkua mihinkään. Sittenpä keksin, että varmaan jostain syystä(olisiko lihaksissa?) hanuri ikäänkuin vetää taakse ja alaselkä menee notkolle. :? No, sitten keksin kokeeksi asettaa tyynyn takamuksen alle nukkumaanmennessä juuri oikeaan kohtaan, missä se rentoutuessa selkä suoristuu, ehkä jopa enemmän. Nyt ei sitten kipeydy, jos vain asento pysyy koko yön. Samaan juttuun perustuu monien selkää parantava vaikutus polkupyöräilyssä.

Tänään ajattelin kokeilla nukkumista lattialla, kun muistan kuulleeni jostain 75v practical-ampujasta, joka ennen kisoja nukkui tarkoituksella kovalla alustalla, ja seuraavana päivänä ukko liikkui täysin eritavalla.


Ai niin: myös huono patja voi kai vaikuttaa tähän.