Ole hyvä ja vastaa nopeasti kyselyyn Potkun kehittämisestä. Vastausten perusteella pohdimme keinoja uudistaa Potkua. Kiitos. :)

Haku löysi 2 tulosta

magamies
huhti 20, 2018, 08.06
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä
Vastaukset: 44
Luettu: 6268

Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä

Köyhyys on tuttua lapsuudestani rahaa ei ollut ja kun kävin judon alkeiskurssin ja seura vuokrasi kurssipuvun niin meni 2-3 kuukautta ennenkuin pääsin sen jälkeen treeniin kun ei ollut pukua , no homma eteni ja suoritin juniorina vihreän vyön ja valkoinen vyö värjättiin vihreäksi kun rahaa ei ollut taas uuteen vyöhön, lopputulos oli tumma vihreä ja kun menin treeneihin niin minua pienemmät nappulajudokat kuiskuttelivat salin eteisessä että katsokaa musta vyö kun se tumma vihreä näytti lapsen silmissä mustalta.
Aikusena värjäsin jujutsupuvun housut mustaksi kun aloitin krav magan ja siinä lopputulos oli onnistunut.
magamies
huhti 13, 2018, 20.01
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä
Vastaukset: 44
Luettu: 6268

Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä

Itsellä on legendaarinen vaan ei silloin kovin hauska treenimuisto, jujutsua treenattiin Aven salilla ja vetäjänä oli hyvin kovaotteisena tunnettu kaveri joka toimi mm Iban henkivartiohommissa ja oli hankkinut katukokemusta monessa duunissa, vetäjä oli jostain syystä suuttunut porukkaamme vai oliko jotain omia antipatioita mutta toteutti Jujutsu treenin 1,5 tunta varsin erikoisella tavalla.
Harjoitus sisälsi 1, 5 tuntia pelkkää sikajumppaa, punnerukset, hypyt, vatsa , selkä juoksu koko treeni pelkästään tätä ja kovan huudon sävyttämänä ei yhtään lajin tekniikkaa, oli sen verran pitkään jo lajitreeniä takana että pisti vain hymyilyttämään tuo sikajumppa koska vetäjän tiesimme kuitenkin varsin päteväksi ja katu-uskottavaksi kaveriksi.
Samainen vetäjä oli pystyottelussa ruskean vyön kokeessa toimittanut polvipotkuilla kaksi kaveria sairaalaan , tämä oli sitä kultaista 80 luvun loppua, vuosiin ei ole tämäkään kaveri ollut enään lajissa mukana mutta oli aikanaan "kova" sana.