Haku löysi 2 tulosta

magamies
joulu 31, 2017, 23.19
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Väkivaltaiset joulumuistot
Vastaukset: 6
Luettu: 907

Väkivaltaiset joulumuistot

Kiitos on tuosta selvitty ja varmaankin sille joka ei vastaavia traumoja kokenut lapsena asia tuntuu hyvinkin raskaalta, itse koko sitä vuosia ja lapsi häpesi asiaa, häpeä ja pelko varmaankin ovat sisällä yhä mutta käsiteltynä, pahinta oli tuska kuinka äitiäni kohdeltiin ja kun emme pystyneet ja uskaltaneet auttaa me pienet lapset silloin.
Myöhemmässä vaiheessa isäni otti puukon ja kohdisti minuunkin mutta pakenin tilanteesta ja myöhemmin nyrkkien kanssa jouduin puolustautumaan ja olin jo silloin alkanut kamppailuharjoittelun ja selvisin tilanteesta parilla lyönnillä, ikäviä asioita paljon ei niistä viitsi kertoa enempää mihin johti mm isäni osalta.
Elämä On ja Hyvää uutta Vuotta.
magamies
joulu 24, 2017, 20.00
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Väkivaltaiset joulumuistot
Vastaukset: 6
Luettu: 907

Väkivaltaiset joulumuistot

Hyvää joulua kaikille ja tietenkin rauhallista joulua, kuinka monella potkulaisella on väkivaltaisia joulumuistoja lapsuudesta? Itsellä on on nähty puukkoa ja raskasta rautapuntaria käytettävän aseena ja omassa perheessä , raskaita muistoja ja pelkoa siitä miten äidille käy.
Käsittämätöntä sille joka ei tätä itse kokenut ja joskus olen joutunut jopa puukkoa vastaan siis oman isäni puukkoa ei paljon naurata mutta aikaahan tästä on , vaikka ei ne haavat koskaan parane täysin, itse olen selvinnyt kunnian tiellä.
Hyvää Joulua.