Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

magamies
kesä 11, 2017, 19.15
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Magan lyönneistä kysymys
Vastaukset: 28
Luettu: 16621

Krav Magan lyönneistä kysymys

Andy kirjoitti:
magamies kirjoitti:Uhkat ja hyökkäykset ovat suomessakin muuttuneet ja lisääntyneet,
Millä perusteella ne ovat lisääntyneet ja mistä alkaen? Minun nuoruudestani ne ovat kyllä nimenomaan vähentyneet.
Minun havaintojeni mukaan juurikin joukolla päälle käymiset ovat lisääntyneet viime vuosina ja siihen varmaankin syitäkin löytyy , onko moraali rappeutunut vai kulttuuri muuttunut maassamme, missään tapauksessa laput silmillä ei voi kulkea ja kun muistaa putkinäön rikkomisen, tilanteiden ennakoimisen eli ympäristön tarkkailun ja jos tilanteeseen joutuu niin 360 asteen torjunnat ja yhtäaikaiset vastahyökkäykset ja se pakeneminen jos se on mahdollista ja et joudu suojelemaan muita ym.
magamies
kesä 11, 2017, 17.11
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Magan lyönneistä kysymys
Vastaukset: 28
Luettu: 16621

Krav Magan lyönneistä kysymys

Uhkat ja hyökkäykset ovat suomessakin muuttuneet ja lisääntyneet, tämän päivän trendi on isolla joukolla yhden tai pienemmän joukon päälle ja mielellään vielä takaapäin eli ei suomettumista vaan kansainvälistä toimintaa ja kulttuuria syystä tai toisesta..
Kuulin hiljattain "nuorisojoukon" väijyhyökkäyksestä pienempää ryhmää kohtaan ja aseistetut hyökkääjät käyttivät raakaa väkivaltaa, tämänkaltaisessa tilanteessa pitää olla hereillä ja vastahyökkäys ei voi olla pehmeä ja mukaileva vaan nopea ja äärimmäisen brutaali ja karkuun.
Krav maga on katuviisas laji koska siinä jo 90 luvulla treenailtiin näitä nykypäivän uhkia vastaan, 3 + 1 tilanteita ja aina se putkinäön rikkominen, näitä kannattaa treenata sisäiseen muistiin.