Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

magamies
heinä 14, 2017, 21.46
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Hieronta
Vastaukset: 66
Luettu: 7058

Hieronta

Hierontaa on niin monenlaista, itsekin kokenut tätä hivelyä ja se on pelkkää tyhjää, paras hieroja ikinä oli vanha konkari mm maajoukkuehiihtäjein hierojana ennen toiminut vanhempi mies, uskomattomat näpit, hieronta kesti 1,5 tuntia ja yhtä tuskaa eli aktivoi sen kivun esiin käsillään ja muuten auttoi, oli todella kovanäppinen meis ja itsellä vuosien treeni jujutsua takana ja tutustuminen kipulukkoihin ja sai todella taistella ettei huutanut tuskasta se mies osasi hommans, nimittäin ei mustelmia mutta tuskaa ja auttoi.
Tästä on jo muutamia vuosia kun hieronnassa käynyt mutta kyllä sinne kaipaan, paikat on jumissa, kyseisestä kaverista vielä näin kerran kun iso voimannostaja huusi suoraa huutoa tuskasta tämän käsittelyssä, mutta kiitti jälkeenpäin, arvostan korkealle Villeä.
Hivelyllä on myös hintaa mutta ei juurikaan hyötyä-