Ole hyvä ja vastaa nopeasti kyselyyn Potkun kehittämisestä. Vastausten perusteella pohdimme keinoja uudistaa Potkua. Kiitos. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Combat Hapkido Pirkkala
kesä 3, 2015, 23.34
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 953
Luettu: 76257

Esittelyt

Morjesta kaikille!

Olen jo useita vuosia keikkunut (erittäin vähä-aktiivisesti tosin) lauteilla omalla nimimerkilläni (Bobi), nyt päätin tehdä seuralleni oman tunnuksen jotta voi nakittaa muitakin kirjoittamaan seuran juttuja tänne.

Päälajina on COMBAT HAPKIDO.
lisää lajista: http://www.combathapkido.fi/historia.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Harrastajamäärä vaihtelee, mutta aktiivisia harrastajia on noin 25 kpl. Jos satunnaiset ninjat lasketaan mukaan on väkimäärä 30 ja 40 henkilön maastossa. Seuramme on yksi Suomen suurimmista, omassa lajissamme.

Combat Hapkidoa pääset Suomessa harrastamaan seuraavilla paikkakunnilla:
Helsinki (Hipko)
Pälkäne
Lempäälä
Pirkkala
Ikaalinen
Laihia / Kyrönmaa
Vaasa
Rovaniemi
Melkein kaikki seurat ovat mm. Facebookissa joten sieltä selailemaan lisäinfoa. Seurojen yhteystiedot löytyvät myös: http://www.combathapkido.fi/kontakti.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Seura on toiminut Pirkkalassa vuodesta 2013. Viralliselta nimeltään Defence Tactics Finland ry (joo, siinä on kirjoitusvirhe, mutta sellainen siitä tuli) on rekisteröity 2014. Puhekielessä ja mainonnassa käytämme Combat Hapkido Pirkkala- nimeä.

Toimimme aikaisemmin Tampereella 2007 lähtien. Niiltä ajoilta seurassa on yhteensä neljä aktiivista ja muutama vähemmän aktiivinen jäsen. Pirkkalassa aloitimme toiminnan koska suurin osa aktiivisesta porukasta asui Pirkkalassa tai muualla kuin Tampereella. Toki kaikki seurassamme joskus harjoitelleet yksilöt ovat tervetulleita mukaan. Ja niille kenelle tuli tuon jälkeen mieleen "eikö ne ota uusia vastaan", ottaa toki. Erittäinkin mielellään. Uusi peruskurssi tullaan aloittamaan syksyllä 2015 (tarkka aika ei ole vielä täysin varmistunut).

Harjoituspaikkanamme toimii Kurikankulman koulun liikuntasali (Pirkkalassa), osoitteessa aittokorventie 2. Salin varastossa on meitä varten tatami-matot joilla saadaan katettua koko 100 neliön tila "selkä ystävällisemmäksi". Aloitimme toimintamme judoseura Shinrain loistavissa tiloissa mutta seuran väkimäärän kasvaessa, oli pakko miettiä muita vaihtoehtoja.

Seuran harjoitukset olivat kuluneella "kaudella" neljä kertaa viikossa:
tiistai 18.30-20.00 (tekniikka painotteinen)
torstai 18.00-19.30 (tekniikka painotteinen)
perjantai 18.00-19.30 (kontakti painotteinen)
sunnuntai 14.00-16.00 (vapaampi - se vetää kuka haluaa, mitä haluaa - idealla)

Kesän 2015 ajat ovat seuraavasti:
tiistai ja torstai 18.00 - 19.30 (20.00)


Seurassamme vallitsee erittäin loistava yhteishenki ja se on kokonaan hyvän porukan ansiota. Ydin porukka on sitoutunutta ja aktiivista. Osa liikunnallisempaa ja osa vähemmän. Mitään tiukkaa armeijakuria ei pidetä vaan otetaan huomioon että kaikki on aikuisia. Ikäjakauma on melko suuri, päälle kaksikymppisestä päälle viisikymppiseen. Lajimme on K18 eli valitettavasti junnuja ei mukana ole.

SEURAN UUSI ESITTELYVIDEO ON VALMIS JA SEN PÄÄSEE NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ:
[video][/video]


Seuramme toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä yksityisviestillä tai sähköpostitse: defencetacticsfinland@gmail.com (jep, se on sanahirviö, koittakaa selvitä)

Facebookissa: https://fi-fi.facebook.com/pages/Combat-Hapkido-Pirkkala/212117492145036" onclick="window.open(this.href);return false;


"Train hard, fight easy" - David Rivas
Kuva