Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 3 tulosta

xYm
Heinä 5, 2020, 23.24
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1635
Luettu: 106483

Suosikkisarjat?

Uutta Penny Dreadfulia en ole katsonut, enkä meinaa antaa luultavasti edes mahdollisuutta, koska alkuperäinen Penny Dreadful oli kuraa tai parhaimmillaankin keskinkertaista.

Sitten taas hyviä uutisia Fallout -pelisarjasta pitäville. Amazon Primeen on tulossa westworldin tekijöiltä Fallout maailmaan perustuva sarja. Tämä on jo ainakin itselle syy hommata vihdoin Amazon Prime. Asiasta löytyy kiinnostuneille lisää tietoa esim. Täältä:

https://www.google.com/amp/s/techcrunch ... mazon/amp/
xYm
Tammi 12, 2020, 17.39
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1635
Luettu: 106483

Suosikkisarjat?

Kukaan ei ole vielä (olen yllättynyt) näköjään raapustanut mitään Netflixin The Witcher - Noiturista.

Jonkun verran hypeä saanut The Wither Netflixsarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoihin. Myös videopelejä (loistavia sellaisia) tehty. Kirjoja en ole lukenut, enkä kaikkia pelejä pelannut, eli en ole mikään tosifani, vaikka Witcherin peleistä ja sarjasta tykkäsin.

Sarja on kuitenkin aika perushöttöä. Ei tarjoile mitään suuria elämyksiä. Noituria itseään eli Geraltia näyttelevä Henry Cavill on kuitenkin 5/5 roolissansa. Fantasiafanien kannattaa sarja katsoa, muille suositus varauksella.

3/5 tälle.
xYm
Heinä 26, 2018, 19.58
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1635
Luettu: 106483

Suosikkisarjat?

Peaky Blinders

Nyt on pakko antaa iso käsi tälle sarjalle. Olisi suorastaan rikollista olla suosittelematta tätä muille, toivottavasti joku tämän tätä kautta löytää.

Sarja perustuu 1920 luvun - Birminghamiin ja kertoo rikollisjengistä. Juoni ei ole mitenkään erikoinen, mutta ei huonokaan. Sarja on tehty uskomattoman hyvin visuaalisesti, hahmoiltansa ja muutenkin. En vaan voinut lopettaa katsomista ja ahmein kerralla kaiken mitä netflixistä löytyi.

Tämä on omalla top3 listalla, gotin ja breaking badin kanssa. Pitkästä aikaa löytyi huippusarja.