Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Mjölnir
tammi 1, 2018, 16.57
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: EKIEP-Projekti
Vastaukset: 41
Luettu: 10193

EKIEP-Projekti

Aika haasteellista on lykätä samoille markkinoille, kuin MAPA, AVEKKI, HFR, esimerkiksi. Lisäksi vielä ensihoitopuolelle kehitetty Defendo White, jossa kuitenkin taustalla on esim Jussi Jokinen, jolla on itsellään yhteensä seitsemän dania kolmesta eri lajista ja yli 20 vuotta ensihoito- ja ensivastekokemusta.

Kannattaa miettiä, millä aikoo lähteä markkinoimaan, en usko, että ”parempaa”järjestelmää pystyy keksimään, oliko se sitten hinta vai mikä, joka tekee systeemistänne houkuttelevamman vaihtoehdon kuin nämä jo olemassa olevat, joista Defendo White on juuri nyt breikkaamassa isosti.

Ammattikäyttöön tarkoitetussa järjestelmässä on muutama haaste: miten saada lähtökohtaisesti Kaikenlaiseen väkivallan käyttöön torjuvasti suhtautuvat henkilöt (suuri osa hoitoalasta, vaikka puhutaan oikeutetusta ”väkivallasta” eli hätävarjelusta ja voimankäytöstä) saada tekemään yksikin tekniikka, joka toimii, vaikka sitä ei haluttaisi harjoitella, eikä brutaalit ratkaisut tule kyseseen, koska em.

Lisäksi on vastuu siitä, että opettaa esimerkiksi toimivaltuudet oikein, kuitenkaan lähtemättä linjalle ”aina jos teet näin, olet kusessa”. MAPA, AVEKKI, HFR ovat tarkoitettu laitosympäristöön, joka mm mukaa toimivaltuuksia, että millä niitä juttuja tehdään, ensihoitotyössä taas ympäristö, johon mennään on aina tuntematon (useimmiten), ympärillä ei ole kuin yksi työkaveri, eikä ole vartijaa yms paikalla, henkilökohtaisia hälyttimiä, turvahuoneita, lukittavia ovia samalla tavalla kuin laitosmaailmassa.