Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

pertsa
marras 2, 2006, 17.20
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyhanskan koko
Vastaukset: 71
Luettu: 24150

Kiitos.
Olen välillä kyllä vilkaissut foorumia ja tuntuu olevan monipuolinen ja käyttäjäkunnaltaan jokseenkin laaja.
Voin välillä yrittää myös jotain ehtiä kirjoittelemaan, tosin seura ja ottelijat vievät nykyään paljon aikaa varustehommien lisäksi.

Sunnuntaina suuntaan jälleen Thaimaahan, jossa kaksi ottelijaamme ottelee Bangkokissa uudella promoottori Songchain stadionilla.

Tampereella tapahtuu joulukuussa thainyrkkeilyrintamalla sitten oikein kunnolla. Pyynikin Palloiluhallissa 10.12. klo 17- Muaythai Against Drugs!-tapahtuma, jossa mukana 2 WMC-liiton EM-ottelua, pari kokenutta thaimaalaista ja monta hyvää suomalaista ottelijaa.
Pistän mainoksen myös tuonne tapahtuma-osioon.
pertsa
loka 20, 2006, 22.21
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyhanskan koko
Vastaukset: 71
Luettu: 24150

Kuulin, että täällä oli puhetta hanskojen tarroista ja tässä hieman tietoa:

Itse olen tuonut maahan kamoja nyt lähes kymmenen vuoden ajan ja Blue Cornerin hanskat ovat saaneet paljon kiitosta myös tarrojensa ansiosta. (Toki myös muutenkin, käytiinhän esim Asikaisen EM-ottelukin Blue Cornerin hanskoilla..).

Thaimaalaisille varustevalmistajille tarranauhaa toimittanut taho toimitti tehtaille (muistaakseni n 1,5 vuotta sitten) viallista tarranauhaa, joka ei kestänyt aiemmin käytössä ollutta tarranauhaa vastaavalla tavalla.

Tehdas, jossa Blue Cornerin tuotteet valmistetaan, ehti tekemään joitakin kyseisellä tarranauhalla valmistettuja välineitä, mutta vaihtoivat "virheen" huomattuaan nopeasti toiseen nauhaan. Muutamia tarravammaisia välineitä eksyi myös Suomeen. Onneksi huonot tarrat huomattiin kuulemma ensin Japanissa tämän tehtaan osalta.

En ole sen yhden erän jälkeen huomannut samanlaista ongelmaa Blue Cornerin välineissä, mikäli joku on ostanut sellaiset esim 6 kk sitten, on luultavasti ehkä juuri se pari ollut jäljellä jossain varastossa vielä tästä aiemmasta erästä. Omat hanskani, joilla pääasiassa treenaan ovat käyttöiältään tällä hetkellä n 3 vuotta, eikä tarrat, sen paremmin, kuin hanskat muutenkaan, ole menneet miksikään. Niillä on lyöty sekä mitsejä,säkkiä, että miestä.

Muiden tavaratoimittajien kohdalla olen kuullut tämän tarraongelman jatkuneen vielä pitkään ja paljon suuremmassa mittakaavassa. Itsehän myyn myös Twinsin hanskoja ja olen huomannut niissä kyllä jonkin verran vielä samaa ongelmaa.Hieman toki ihmetyttää, miksi he eivät ole vaihtaneet huonoa tarranauhaa jo toiseen, kun niistä kuitenkin on ollut niin paljon valitusta ja kuulemma joka puolelta. (Kuulin tämän myös Twinsin Euroopan edustajalta).

Itse olen vaihtanut kaikki tarravammaiset uusiin veloituksetta (tai, korvannut suutarilla käynnin), mutta onneksi vaihtoon on mennyt niitä TODELLA vähän, kokonaisuudessaan ehkä alle 15paria. Pystyn hyvin itse tarkkailemaan tuotteiden kestävyyttä, kun omalla salilla yksin niitä liikkuu vuosittain jo satoja pareja.

Kyllä tarrat ja hanskat pitäisi kovassakin käytössä kestää vähintään vuoden-pari, oli hanskat millaiset tahansa. Tarrojen ikää voi lisätä huomattavasti, mikäli kohtelee hanskojansa oikein. Usein näkee treenaajien riisuvan hanskansa salin ehkä pölyiselle ja likaiselle lattialle tarrat auki, jolloin tarrat keräävät tavallista enemmän tätä likaa itseensä ja niiden käyttöikä lyhenee huomattavasti.

Oli hanskat myynyt tavarantoimttaja mikä tahansa, niin kannattaa aina olla virheen todettuaan yhteydessä suoraan heihin.
Uskoisin, että kaikki kauppiaat pyrkivät tyytyväisiin asiakkaisiin ja korvaamaan siten virheelliset tuotteet.

Eli "kenttiensankari" voit esim lähettää minulle sähköpostia hanskoistasi, mistä olet ne ostanut ja koska, niin hoidetaan asia kuntoon, mikäli siihen on aihetta.

Terveisin,

Pertti Nurmi
Blue Corner Sport
pertti.nurmi@pp1.inet.fi
http://www.bluecornersport.com" onclick="window.open(this.href);return false;