Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

jinttu
huhti 3, 2014, 11.55
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Efo
Vastaukset: 412
Luettu: 118167

Efo

Mun on nyt ihan pakko antaa oma mielipide tähän. Toivottavasti tätä viestiä ei poisteta.

Hämmästelen suuresti, miten joku voi puhua tästä itsepuolustuslajina. On ihan selkeä fakta, että tosielämässä jos joku kamppailulajeista kummemmin tietämätön hyökkää jonku Lampilan kimppuun, niin käyttääkö hän ihan oikeasti EFO:a vai sitä aikidoa? Koska noi Lampilan videot ja liikkeet on niin harjoitellun näköisiä ja mikä toi Ähtärin kesäleirivideo on? Jos tolta partaveikolta on viety voimat pois ja se on lamaantunut Lampilan sydämen voimasta, ni miten ihmeessä se voi vielä hakata kättä ukemiin maassa, parhaimmillaan vielä molemmilla käsillä peräjälkeen? Täyttä rahastusta, sanon minä.

Lampila, tule joku kerta Kajaaniin, niin katellaan, pärjäätkö 11 vuotta judoa reenanneelle pikkunaiselle ilman voimaa vai turvaudutko aikidoon?

Älä pliis mainosta lajia itsepuolustuksena, koska se ei sitä ole. Et nolaa vain itseäsi, vaan muutkin kamppailulajit. Kiitos.