Haku löysi 2 tulosta

saloneju
huhti 22, 2014, 20.55
Keskustelualue: Ylähuone
Aihe: Kansainvälinen keskiaikainen täyskontaktilaji Suomessa (Buhurt)
Vastaukset: 56
Luettu: 25543

Kansainvälinen keskiaikainen täyskontaktilaji Suomessa (Buhurt)

Syksyn kaikille avoimen treenileirin tapahtumailmoitus.


Valtakunnallinen MCSF start-up treenileiri 5-7.9.

MCSF Jyväskylä ja Maahinkainen ry järjestävät yhteistyössä valtakunnallisen MCSF/HMB start-up treenileirin 5-7.9. Pyhäkankaan leirikeskuksessa Keski-Suomen sydämessä. MCSF on lyhenne sanoista ”Medieval Combat Sport Finland”, jota käytetään Suomessa virallisena lyhenteenä kattamaan kaikki Battle of the Nations –tyyppinen täyskontaktiotteleminen teräsaseilla.

Leirin päämääränä on toimia intensiivisenä, viikonlopun mittaisena treenikokemuksena kaikille lajikokemuksesta-, kunnosta tai omasta varustetasosta riippumatta. Olit siis lajia harrastamaan asti päässyt, siihen ensikosketuksensa jo saanut, aloittamista vasta pohtiva tai siitä ainoastaan kertakokeilu-hengessä kiinnostunut, sekaan mahtuu. Ohjelma tulee koostumaan monipuolisesta kokonaisuudesta tekniikkaharjoittelua sekä sparrausta kaikentasoisille ottelijoille. Viikonloppuna tullaan ottelemaan sekä kevyillä (kickboxing-suojat + bofferit), että raskailla varusteilla (täyskontaktihaarniskat + teräsaseet ja/tai kevyemmät harjoitusaseet esim. lasikuitu- ja rottinkiaseet) riippuen osallistujian halukkuudesta ja taito- ja varustetasosta.

Treeniviikonloppu kustantaa 20 euroa henkilöltä. 15.8. mennessä ilmoittautuneille ja maksaneilla on lisäksi mahdollista osallistua yhteisruokailuun 25 euron hintaan. Aikataulu ja ruokalistat tarkentuvat lähempänä tapahtumaa. Varsinaiset treenipäivät tulevat olemaan lauantai ja sunnuntai. Paikan päälle on kuitenkin mahdollista saapua jo perjantaina klo 17 alkaen saunomaan, pelailemaan ja viettämään iltaa. Virallinen ohjelma loppuu sunnuntaina myöhemmin iltapäivällä.

Maksimiosallistujamäärä on 60 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset (muuttuu sitovaksi 15.8.): " onclick="window.open(this.href);return false;

Tervetuloa!

MCSF Jyväskylä & Maahinkainen Ry
saloneju
huhti 3, 2014, 23.46
Keskustelualue: Ylähuone
Aihe: Kansainvälinen keskiaikainen täyskontaktilaji Suomessa (Buhurt)
Vastaukset: 56
Luettu: 25543

Kansainvälinen keskiaikainen täyskontaktilaji Suomessa (Buhurt)

Luotiin Jyväskylän seuralle nyt ensimmäinen virallinen tiedotuskanava, saa käydä peukuttamassa jos on aiheesta kiinnostunut:

https://www.facebook.com/MCSFJyvaskyla" onclick="window.open(this.href);return false;