Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Veepee
touko 9, 2015, 11.40
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ruokavaliokatsaus
Vastaukset: 201
Luettu: 92635

Omavalmentajan valitseminen

Ylipotkija: Ruokavaliota koskevia viestejä siirretty Omavalmentajaketjusta http://www.potku.net/forum/viewtopic.php?f=35&t=8332" onclick="window.open(this.href);return false;

Vien nyt tätä ketjua entisestään ruokavaliokeskusteluksi, mutta minusta vaikuttaa aika lailla siltä, että useimmat ihmiset, jotka sanovat "söin suositusten mukaan ja oloni oli hirveä kärsin koko ajan" ovat todellisuudessa syöneet aivan päin mäntyä. Se jonkun paleodieetin aloittaminen (ja siinä pysyminen) saa ihmisen OIKEASTI syömään niitä vihanneksia suositusten mukaan ja laittamaan ruokaa itse hyvistä raaka-aineista. Siispä uskon, että suurin osa tällaisten spessu-dieettien aloittajista alkavat ensimmäistä kertaa elämässään syömään sen mukaan, mikä niissä suosituksissa on tärkeää: Enemmän vegeä, vähemmän turhia sokereita.

Suositukset on tehty toimiviksi, useimmat ihmiset eivät vain oikeasti jaksa seurata niitä (kunnes alkavat jollekin dieetille, joka todennäköisesti painottaa samoja asioita kuin ne...). Edut: Ja laittavat sen sitten sen dieetin ansioksi.