Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Veepee
heinä 10, 2016, 23.33
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Vajramushti - Intian "vale tudo"
Vastaukset: 16
Luettu: 4779

Vajramushti - Intian "vale tudo"

Jussi Huuskon laittamassa John Willin tekstissä sanotaan, että hän harjoitteli aikanaan Vajramushtia Gujaratin osavaltiossa, ja lajia viitataan harjoiteltavan Gujaratin lisäksi myös ja Rajasthanin osavaltiossa sekä Mysoren ja Hyderabadin kaupungeissa, jotka sijaitsevat Karnatakan ja Andhra Pradeshin osavaltioissa.

Mikan linkkaama uutisvideo on tekstitetty kannadaksi, joka on virallinen kieli ainoastaan Karnatakan osavaltiossa. Karnataka on Intian länsirannikolla melko etelässä, Andhra Pradesh Karnatakan vieressä itärannikolla, Gujarat koillisessa ja Rajasthan siitä pohjoiseen. Maantieteellistä hajontaa on siis tosi runsaasti (Gujaratin ja Karnatakan välissä on vielä Maharasthran osavaltio).

Veikkaan, että laji on yhä hengissä, mutta sitä ei vain kukaan tiedä. Intia on kuitenkin monessa suhteessa yhä ihan hitonmoinen takapajula.