Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Veepee
syys 24, 2018, 11.50
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Yläkoukku
Vastaukset: 70
Luettu: 16156

Yläkoukku

Onko muuten nyrkkeily-DVD:täsi vielä saatavilla? :)
Veepee
touko 15, 2015, 18.50
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Yläkoukku
Vastaukset: 70
Luettu: 16156

Huonoimmat opetusvideot

Katoin ton videon nyt uudestaan ajatuksen kanssa ja oon kyllä antin kanssa samaa mieltä että ihan hakoteillahan tossa ollaan.

Ensinnäkin toi "massaa lyönnin taakse"-idea on vähän outo, että nyrkin taakse haeitaan pelkästä kyynärpäästä. Mitä massaa se semmonen on, jos kaikki muu menee nyrkin edellä eikä sen takana? Ja tosiaan siinä hidastuksessakin 0:55 Conditin tukijalka ei liiku mihinkään eikä muu kroppa viistä lyönnin edellä niinkuin Winkeljohn opettaa.

Joskus yläasteiässä (tai vielä pari-kolme vuotta sitten) olisin voinut olla tuon kanssa samaa mieltä, nyt en niinkään. Onhan tuon videon opetuksen seurauksena pohjimmiltaan se, että ensin heilutetaan keskikroppaa turhaan ja sitten haetaan voimaa pelkällä kädellä. Kudryashovin lyönnissä taas kaikki liikkuu samaan aikaan; kropassa, kädessä ja lantiossa ei ole missään minkäänlaista viivettä