Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Nietzchedo
tammi 30, 2014, 12.53
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Choy Lee Fut
Vastaukset: 276
Luettu: 71497

Choy Lee Fut

Kiitos vastauksista :)

Taidanpa tulla treenit katsomaan, sen verran homma rupesi kiinnostamaan. Selailin myös CLF aiheisia videoita youtubesta, ja huomioin, että lajissa käytetään enemmänkin suhteellisen laajalla kaarella suoritettuja iskuja. Mieleeni tuli, että jos samanlaisia iskuja yrittää painavalla hanskalla, niin ei taida oikein onnistua(johtuen luonnollisesti vivun aiheuttamasta momentista..)

Kadulla ilman hanskaa ohimoon tähdättynä voisi henki lähteä.. Lisäplussana huomasin teillä olevan pystyottelukehässä ansioitunu edustajakin :)
Nietzchedo
tammi 28, 2014, 23.33
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Choy Lee Fut
Vastaukset: 276
Luettu: 71497

Choy Lee Fut

Hei. Kävin käsittääkseni Suomen Choy lee futin kotisivuilla(http://www.choyleefut.fi/articles/290/" onclick="window.open(this.href);return false;), ja katselin muutaman ottelu videon. Ne herättivät muutaman kysymyksen:

Minkälaista funktiota palvelee se erikoinen etukäden pyöräytys, joka esiintyy aika ajoin ottelijan lähtiessä hyökkäämään? Sen aitoa tarkoitusta en tiedä, mutta se vaikutti pääasiassa varoittavan tulevasta hyökkäyksestä ts. toimivan kys. liikettä käyttävää ottelijaa vastaan..

Minkä takia iskut vaikuttavat kovin, jos pahasti sanoisin, kömpelöiltä? Vai käytetäänkö Choy lee futissa joitain erikois iskuja, jotka esiintyvät ulkopuolisen silmään kömpelön näköisinä?

Onko lajia harjoiteltu kauankin Suomessa? Ovatko otteluharjoittelut olleet mukana alusta asti?