Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Jörri
elo 11, 2015, 00.59
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 958
Luettu: 80914

Esittelyt

Jotta Keravan Taekwondo saa lisä-ääniä niin Antti on kyllä pätevä soveltamaan treeniä sopivaksi. Ja Jörri itsekkin saattaa tulla vetämään treenejä... Sinne vaan sekaan.
Jörri
joulu 11, 2013, 15.20
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 958
Luettu: 80914

Esittelyt

Pitikö sitten tännekkin hankkiutua.

Eli nimeni on Jörn-Peter Sairio (ent. Wiberg) joskin Jörriksi kaikki minua kutsuvat, itsekin kutsun. Olen 46vuotias, kaljuuntuva ja ylipainoinen, kohtuullisen seurallinen kaveri.

Kamppailutaustani on tylsä. Olen oikeasti treenannut vain ja ainoastaan Kukki Taekwondoa ja sitäkin käytännössä yhdessä (no joo kahdessa) seurassa vuodesta 1984. Kummoisemmin en ole edistynyt, jota näillä vuosilla kai pitää pitää saavutuksena. Tietysti tässä on tullut kisattua, opetettua, tuomaroitua ja valmennettuakin, -tosin ilman mitään sen kummempaa menestystä missään osa-alueessa hankkimatta. Taukojakin on tullut pidettyä. On kai aika selvää että pidän taekwondosta ja seurastani.

Olen yrittäjä ja elän sillä. Opiskellut olen yliopistossa lakiakin, aika paljon.

Kerran yliopistossa kokeilin kendoa, tykkäsin, mutten kauaa jaksanut niihin aamutreeneihin ängetä. Joku ärsyttävä kiinnostus miekkoihin jäi.
Muista harrastuksista tärkein on ratsastus, nimenomaan esteratsastus, osaomistan hevosen joka kylläkin on jo eläkkeellä. Nyt odotellaan josko into hevoshommiin keväällä alkaisi kukkia.
Luen kaikenlaista ja keräilen viskejä. Joskus juon.

Paras ominaisuuteni on että olen mukava ja porukka sietää minua. Huonoin voi olla tuo sama toisinpäin.

Tulipas lakoninen kuva mutta toisaalta ehkä aika tosi.

T. Jörn-Peter (Jörri) Sairio