Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Pekiti-Tirsia Jyväskylä
syys 11, 2018, 22.35
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Hanmoodo-videoita?
Vastaukset: 229
Luettu: 80271

Hanmoodo-videoita?

No siinähän se. Kyllä, alempi logo.
Pekiti-Tirsia Jyväskylä
syys 11, 2018, 19.21
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Hanmoodo-videoita?
Vastaukset: 229
Luettu: 80271

Hanmoodo-videoita?

Hei, täytyypä kertoa kanssa jotakin alkuajoista.

Toi Jyväskylän Ryhtilässä aikanaan pidetty näytös (olisko ollut 1991?) Mainostettiin lehdessä HJMS näytöksenä. Itselläni oli silloin juuri ennen näytöstä Aikido harjoitukset kyseisessä salissa ja jäin saliin sisälle veljeni kanssa odottelemaan. Porukkaa kasaantuikin pihaan aikalailla ja osa meinasi kääntyä ovelta pois, koska yllätykseksi ovella aiottiin kerätä maksua näytöstä katsomaan tulevilta. Syyksi kerrottiin, että suurmestarin Myung lentoliput Koreasta maksoivat niin paljon. No päästivät lopulta kaikki sisään ilmaiseksi, koska porukkaa olisi kääntynyt muuten takaisin kotiin. Näytöksessä oli myös mukana ainakin Jinsu, Inseon, Young Suk.
Näytös aiheutti hivenen hämmennystä, koska lehdessä luki HJMS ja näytöksessä puhuivat HanMooDo:sta. ..Sekä joka kaverin selässä luki eri lajin nimi, Inseonilla TKD of course.
Näytöksen murskausosiossa sattui vielä pikku haaveri, kun pyytivät yleisöstä vapaaehtoisia pitämään kattotiilejä. Yksi tiilen puolikas sattui lentämään sivulle ja osui jonkun miehen kasvoihin seurauksella, että silmälasit hajosivat. Ei kuitenkaan mitään vakavampaa.

Niin ja joku muutama viesti taaksepäin mainitsikin,
niin Jyväskylän Han Moo Do perustamiskokouksessa 1991 yhdistyksen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi tosiaan valittiin veljeni Petteri Muhonen. Hänellä lajin harjoittelu jäi kuitenkin lyhyeen. Suunnitteli kuitenkin ensimmäisen seuran merkin, mikä luullakseni oli myöskin käytössäkin jonkin aikaa aikoinaan? Merkkiä/kuvaa en itse omista, mutta se oli mustavalkoinen hyppypotkukuva.