Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Boozehound
tammi 27, 2006, 11.03
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Lääkeaineet urheilussa ja liikunnassa
Vastaukset: 246
Luettu: 46842

Itse näkisin pahimpana dopingille alististavana tekijänä: Ilmapiirin. Jos treeni ympäristö ihannoi/hyväksyy käytön on itse käyttö silloin hyvin todennäköistä. Olen valitettavasti törmännyt heppuihin jotka puollustivat hormoonien vetäjiä tyyliin, "ne vasta kovaa treenaakin, ei se auta kun palautumiseen, ne treenaa tosi kovaa yms.". Kyllä vitutti. Ensinnäkin lihasten kehitys tapahtuu palautuessa, joten hormoonien merkitys tässä asiassa on valtava.
Kova treeni into, intohimoinen luonne kilpailua kohtaan tai edes korkealle asetetut tavoitteet eivät mielestäni altista käyttölle vaan pikemminkin päinvastoin. Ihmiset joissa em.ominaisuuksia eivät ole elämässä tottuneet etsimään niitä "helppoja" ratkaisuja/oikopolkuja.
Boozehound
tammi 26, 2006, 12.33
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Lääkeaineet urheilussa ja liikunnassa
Vastaukset: 246
Luettu: 46842

Lääkeaineet urheilussa ja liikunnassa

Moderaattori: Tiältä.


Tuo "ryynien" vetäminen ei muuten ole mikään "kilpalajien" yksinoikeus. Vaikka sitä tietysti aina aseena niitä vastaan käytetään. Ainakin ihmiset joiden tiedän joko vetävän/tiedän joskus vetäneen "ryynejä"(himmeä termi muuten)ovat tehneet sitä täysin vailla kilpailullisia motiiveja. Joka on vielä sairaampaa mielestäni. Ei siis pidä olla niin sinisilmäinen. Kun harrastan vain "kuntoilu/treeni" mielessä, ei tarvitse pelätä "ryynejä" kauppaavia setiä. Aina kannattaa miettiä mitä sen talonmiehen tarjoamassa maidossa on?