Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Mika
kesä 29, 2020, 22.59
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Treeniohjelma lukkopainijalle
Vastaukset: 30
Luettu: 9091

Treeniohjelma lukkopainijalle

Tästä olisikin luonnollista jatkaa niin, että [mention]terssi[/mention] kertoisi omat näkemyksensä snufkinille siitä, mitä hän suosittelisi tuossa tilanteessa treenattavaksi. 🙂
Mika
kesä 26, 2020, 18.03
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Treeniohjelma lukkopainijalle
Vastaukset: 30
Luettu: 9091

Treeniohjelma lukkopainijalle

:tervetuloa:

Se on ihan tuttua, että nuori innostunut kaveri etsii tietoa ja rakentelee palapeliä jo ennen kuin treenit ovat varsinaisesti alkaneet. 🙂

Vaikken lukitteesta sen enempää tiedä enkä ole sitä treenannut, komppaan edellisiä: keep it simple.

Selvästi tuo voima nyt kiinnostaa. Hävisitkö judokisoissa (oletan että kisasit, koska olit silloin junnu) ikinä teknisesti täysin tasaveroiselle vain siksi, että hän oli voimakkaampi? Olivatko nämä SM- vai pienemmät kisat? Entä hävisitkö ikinä itseäsi heikommalle, joka oli teknisesti etevämpi?

Kysymykset ovat oikeastaan retorisia, ja niiden tarkoitus on aiempien kirjoittajien mukaisesti painottaa tekniikan osuutta. Judokin on tekninen laji, mutta voisiko olla ettet junnuna niin hyvin havainnut tätä kuin nyt vähän vanhempana näkisit?

Joka tapauksessa lykkyä tykö! 🤼‍♂️