Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Mika
joulu 27, 2017, 13.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Elokuvateatteri vai kotiteatteri?
Vastaukset: 9
Luettu: 671

Elokuvateatteri vai kotiteatteri?

Kyllä se ikä tosiaan taitaa tehdä tehtävänsä, kun ymmärrän pelottavankin hyvin nämä molemmat viestit. :D
Kari Aittomäki kirjoitti:Kiitos kysymystä, odotan lättyä. Leffapyhättöni rauhassa otan vastaan tulevat.
En pidä leffateattereista, en tykkää olla tilasssa jossa on muita ihmisiä..
prkl...

Silloin ku yritin tutustua "korkeakulttuuriin", niinku oopperaan ja teatteriin ja sellaseen, alko se kanssatöllöttäjien näkyvä roolipeli kivestää ylivoimaisesti. Pitääkö sitä partituuria (käsittääkseni oikea sana) pitää näkyvästi esillä ja haltioitua niin suurieleisesti että pää tärisee?
Fysattans, Pippi.
Savoy-teatterin anti oli toki poikkeus.

Leffateatterien kollektiviassa oli juttunsa mutta.. ei enää.
MtJ kirjoitti:Kari; ihminen vaan vanhemmiten erakoituu enempi ja enempi. Tai ainakin oon itte itselleni parasta seuraa. Joku poikkeus on vuosikymmenten takaiset kaverit, joista pariin pitänyt yhteyksiä. Ja tietysti on myös kiva, jos se vuosikymmenten takainen on vielä elossa..

Mutta tosiaan, ei iässään leffateatteriin, en vaan taivu siihen tällä iällä.
täältä
Mika
elo 4, 2017, 13.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Elokuvateatteri vai kotiteatteri?
Vastaukset: 9
Luettu: 671

Elokuvateatteri vai kotiteatteri?

Nykyään kun on Netflix, HBO ja vaikka mitä, on elokuvien kotikatselu taatusti yleistynyt, vaikka uskoakseni leffavuokraamojen ovet ovat kanssa aikoinaan heiluneet hyvää tahtia.

Minä käyn elokuvissa erittäin harvoin, harvemmin kuin vuosittain. Siellä ei ole sohvaa, en voi pitää taukoja, en voi säätää äänenvoimakkuutta, ja ennen kaikkea siellä on minulle tuntemattomia ihmisiä. Ja tästä pitäisi maksaa 10-15 euroa? :D

Mutta ymmärrän toki leffateatterin paikan. Siellä voi käydä treffeillä, ja onhan se iso ruutu aina iso ruutu. Lisäksi teattereissa näkee elokuvat paljon aiemmin kuin suoratoistopalveluiden kautta. Jälkimmäinen jos joskus muuttuisi, alkaisivat leffateatterit vähentyä.