Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Mika
elo 16, 2022, 12.07
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Practical Hapkido
Vastaukset: 6
Luettu: 6792

Practical Hapkido

Koska Antti ja Ilkka kaiketi kahdestaan kehittivät tämän Suomessa harjoiteltavan Practical Hapkidon, luulisin että tuo on jokin muu luomus. Tietyt sanat, kuten practical ja tactical, ovat aika legendaarisia kamppailulajeissa. Mutta lajin harrastajat oikeasti tietäisivät, miten on.

Nyt en muista kummankaan Potku-nimeä, mutta Antilla se taitaa olla jotakin tyyliin A.L, vaan kun nimeämistoiminto ei salli pisteitä, niin en saa herätettyä sitä kautta. Ilkan tunnus on käsittääkseni lyhenne hänen kaikista nimistään, mutta en muista sitäkään enää. Kai täällä lajin harrastajia kuitenkin joskus käy kääntymässä.
Mika
joulu 12, 2016, 06.43
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Practical Hapkido
Vastaukset: 6
Luettu: 6792

Practical Hapkido

Ilkka Koivu ja Anssi Lehtinen ainakin ovat potkulaisia, mutten muista heidän Potku-nimiään tältä istumalta. Toivottavasti joku mainituista kertoo enemmän lajista tässä ketjussa. :)