Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 7 tulosta

Mika
tammi 4, 2024, 11.17
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Commando Krav Maga
Vastaukset: 49
Luettu: 30694

Commando Krav Maga

Ilmeisesti toiminta on virkistynyt, sillä uutta peruskurssia mainostetaan. Kuvien mukaan @Vesa Vuorinen vastaa edelleen koulutuksesta.


Mika
tammi 20, 2019, 11.57
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Commando Krav Maga
Vastaukset: 49
Luettu: 30694

Commando Krav Maga

Näin näissä joskus käy. Olisi ihan mukava kuulla, mitkä ovat lajin tulevaisuudensuunnitelmat. [mention]Vesa Vuorinen[/mention]
Mika
kesä 23, 2016, 09.57
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Commando Krav Maga
Vastaukset: 49
Luettu: 30694

Commando Krav Maga

Point kirjoitti: Sitten seuraavaksi tuli mieleen, että miksi? Fyysinen kunto on tietenkin hyvä lähtökohta puolustuskyvylle, mutta voisiko sitä tehdä enemmän omalla ajalla ja ohjaajan kanssa hakea enemmän niitä toistoja tekniikoihin, jotka sitten parantavat niitä mahdollisuuksia puolustautua?
Heh, tämä on tämä ikuisuusaihe. Kokemusteni perusteella voin sanoa, että vaikka tuosta omalla ajalla jumppaamisesta aina kovasti puhutaan - tästähän on ainakin yksi oma aiheensa Saunassa - vain ehkä noin 5 % niin aikuisten oikeasti tekee. Toki tämän viiden prosentin mielipide keskusteluissa korostuu, kuten aina vähemmistön mielipide missä tahansa keskustelussa, mutta oikeasti hyvin, hyvin harva tekee mitään omalla ajallaan omin päin. Tämä nyt vain on fakta. Jokainen meistä tietenkin haluaisi olla oman elämänsä gladiaattori ja terminaattoreiden terminaattori, mutta ihminen on kumminkin perusluonteeltaan laiska ja saamaton nahjus mukavuudenhaluinen.

Kaikki laskelmat siitä, kuinka se 10 minuuttia harjoituskerrasta tarkoittaa vuositasolla sitä ja tätä ja kuinka sinä aikana olisi voinut tehdä vaikka etukäden suoraa, ovat minusta aina olleet ylimaallisen koomista absurdiutta. Mutta insinöörit tykkäävät ynnätä kaikenlaista. Eivät he sille itse mitään mahda.

Olen sanonut tämän ennenkin, mutta pidän fyysistä suorituskykyä äärimmäisen tärkeänä kamppailulajeissa. Täten olin opettajaurani (noin 18 vuotta) aikana fanaattinen fyysisen kunnon ylläpitäjä.
Mika
kesä 22, 2016, 21.51
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Commando Krav Maga
Vastaukset: 49
Luettu: 30694

Commando Krav Maga

@Vesa Vuorinen, varoituksen riskilläkin toistan Lassen sanoja. Muutama vakiokirjoittelija täällä aktivoituu oikeastaan vain, kun he saavat sanoa jotakin negatiivista. Itse en pidä siitä.

Omalta osaltani kiitän vastauksistasi ja toivotan samoin hyvää kesää ja hyvää menestystä CKM:lle. :)

Ylipotkija: tekstiä muokattu
Mika
kesä 22, 2016, 12.29
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Commando Krav Maga
Vastaukset: 49
Luettu: 30694

Commando Krav Maga

Välitän Vesa Vuorisen vastauksen. Kursivoin sen, jotta se erottuu paremmin tästä omasta tekstistäni.




On aina yhtä mukavaa lukea tällaista rakentavaa ja älykästä keskustelua nimimerkeillä kirjoittavilta ihmisiltä. Minä olen tietoisesti jättänyt väliin keskustelupalstojen lukemisen ja kommentoinnin juuri tämänkaltaisten keskustelujen ja viestien takia. Lähetän nyt Mika Perkiömäen pyynnöstä lyhyen kommentin tähän keskuteluun liittyen.

Fyysinen harjoittelu on kiinteä osa Commando Krav Magan konseptia. Harjoituksista noin 30-50% on fyysistä harjoittelua. Harjoittelemme myös paljon ulkona, erityisesti kesäisin. Fyysisen harjoittelun ei tarvitse aina olla niin vakavaa. Joskus voimme tehdä vaikka pukkihyppelyä, josta täällä ihmiset tuntuivat erityisesti pitävän. Voimme myös tehdä vaikka vatsalihaksia yli puoli tuntia yhtäjaksoisesti. Juoksemme laskettelurinteessä ja teemme paljon circuit-tyylistä harjoittelua. Punnerramme ja hypimme paljon osana muuta harjottelua. Järjestimme kesäkuussa erityisesti fyysistä kuntoa painottavan erikoisharjoituksen, jossa 24:n tunnin aikana käveltiin yli 40 km vaikeakulkuisessa maastossa, tehtiin kahden tunnin kunto-osuus ja paljon muita fyysisesti vaativia tehtäviä. Jos täällä joku kokee harjoittelumme jotenkin kevyeksi tai lajiin sopimattomaksi, se on jokaisen oma mielipide. Meillä on yli 50 jäsentä jotka ovat olleet harjoitteluumme tyytyväisiä.

Tuo lyhyt esittelyvideomme tehtiin joistakin tekniikoista, joita olimme opetusvideoiksi jäsenillemme tehneet. Siinä ei tarkoituksellisesti ole esitelty kovin paljon tekniikoita, eikä esimerkiksi CKM:n yllätyshyökkäysharjoittelua yhtään. Minä kiitän kirjoittajia vihjeistä uuden organisaation toiminnan nostamiseksi. Haluaisin kuitenkin kohteliaasti huomauttaa, että kaikki kurssimme ovat olleet tämän vuoden aikana täynnä. Jäsenistämme myös hyvin harva pidempään harrastanut on lopettanut lajin. Tämä kai kertonee ainakin sen, että jotain teemme täällä CKM Finlandissa oikein.

Minä en ota kantaa lajin perustajan Moni Aizikin taustoihin, enkä kokemukseen Israelin armeijan palveluksessa. Olen itse ollut kahdessa Aizikin pitämässä ohjaajakoulutuksessa Israelissa, eikä minulla sen perusteella ole syytä epäillä hänen taustojaan. Muuta sanottavaa minulla ei tästä aiheesta ole.

Minulle on tullut paljon kyselyitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulta ja muualta Suomesta. Koska toimimme Pirkanmaalla, olen suositellut kysyjille aina jotain paikallisia seuroja esimerkiksi Krav Magan tai defendon suhteen. Olen korostanut alusta asti aina kaikille sitä, että Commando Krav Maga on vain minulle se toimivin ja paras järjestelmä. Minä toivoisin myös kohteliaasti, että vastaavasti CKM keskustelut pidettäisiin asiallisina. Mielipiteitä saa ja voi olla asioista. Niitä voidaan kuitenkin ilmaista monella tavalla. Minä esittelen mielelläni CKM:ää käytännössä ilmaiseksi kaikile, jotka haluavat sitä tulla kokeilemaan. Minun harjoituksiini voi tulla katsomaan ja kokeilemaan lajia, jos siltä tuntuu. Kannattaa joskus vilkaista CKM Finlandin Facebook sivua. Siellä on kuvia ja videoita harjoituksistamme.

Ystävällisin terveisin,
Vesa Vuorinen
CKM Finland
Mika
kesä 22, 2016, 10.36
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Commando Krav Maga
Vastaukset: 49
Luettu: 30694

Commando Krav Maga

Osaisiko @Vesa Vuorinen kommentoida näitä uusimpia käänteitä?
Mika
elo 24, 2015, 17.37
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Commando Krav Maga
Vastaukset: 49
Luettu: 30694

Commando Krav Maga

Näin Nääshallissa seinämainoksen Commando Krav Magan uusista kursseista. Toiminta on siis laajenemassa. :peukku:

@Vesa Vuorinen, onko toiminta Valkeakoskella jatkunut aktiivisena?