Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Mika
maalis 18, 2011, 16.45
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kaverilliset iltamapainit
Vastaukset: 62
Luettu: 4941

Kaverilliset iltamapainit

Minusta ne riskit vain ovat liian suuret. Tottakai se riippuu porukasta, mutta teininä kun näitä näki, usein joku loukkasi itsensä edes lievästi. OK, ei ole vakavaa, mutta kannattiko? No, jonkun mielestä kannatti.

Tanglangissa lanseerasimme jo alkuvaiheessa ajatuksen, että "ensin lyödään, sitten juodaan, ei koskaan päinvastoin". Noooo... Kaksi aika pahaa tapausta muistan. Toisessa yhdeltä potkulaiselta hajosi tärykalvo, toisessa yksi joutui sairaalaan aivotärähdyksen kera.

Onhan se mahdollista painia turvallisesti hyvässä porukassa, tottakai, mutta itse en halua ottaa mitään riskiä tässä asiassa. Olisi ikävä joutua hermostumaan omaan kaveriinsa jonkin tahattoman vahingon takia. Pidän kavereistani.
Mika
maalis 18, 2011, 16.32
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kaverilliset iltamapainit
Vastaukset: 62
Luettu: 4941

Kaverilliset iltamapainit

Kännipaineista nyt puhutaan. Painimisella tässä yhteydessä tarkoitetaan mitä tahansa kamppailullista toimintaa, jossa on loukkaantumisen vaara. Aihetta on viime aikoina sivuttu, joten aloitetaanpa oma aihe näin perjantain kunniaksi.

Mitä mieltä olette?

Minusta se on kategorisesti huono asia. Varsinkin uudessa porukassa vältän kertomasta olevani kamppailija, ja jos tunnen porukasta entuudestaan jengiä mutta tiedän muitakin saapuvan paikalle, saatan pyytää tuttujani olemaan kertomatta mitään harrastuksistani.

En muista ikinä kännipainineeni, mutta en nyt ihan vannomaankaan mene. En kuitenkaan usko. Sen muistan, että pari kertaa olen joutunut aika voimakkaastikin kieltäytymään hanakoista kutsuista. Olen suoraan sanonut, että vedän sitten ihan täysillä päähän, jos väkisin tulet iholle. Ei onneksi ole tarvinnut toteuttaa.